Hejsan detta är mitt första inlägg som bloggare. Känns lite pirrigt. HÖSTEN tycker jag är en underbar årstid. Regn kyla och vackra färger i naturen. Krypa upp i soffan med en god bok en varm kopp kaffe och bara vara. Sitta under takfönstret och höra regnet slå mot glaset. En underbar gryta som puttrar på spisen. Se en film tillsammans med familjen. Tända ljus ju fler desto bättre. Eftertankens tid. Njut av hösten. Ha det gott Lena

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hjärnan

För några veckor sedan var jag på en fantastisk utbildning som handlade om hur vi kan påverka vårt liv genom vilka tankar vi tänker och inte tänker. 80% av vår framgång i livet beror på vårt mindset eller hur vi tänker!!!! 80% helt otroligt.VI MÅSTE styra våra tankar. Vi tänker flera tusen tankar om dagen och då gäller det att vi aktivt väljer de tankar som ska få STANNA kvar i vår hjärna de tankar som VI VILL ska påverka oss. Det är häftigt att veta att VI kan välja och ändra vad vår hjärna ska komma ihåg.

Våra känslor styr vad vi tänker. Genom att ta fram en känsla kan vi ta fram ett glatt,underbart eller hemskt minne. Jag väljer att ta fram de minnen där jag lyckats, gjort något bra, kämpat, varit stolt..... Nja stämmer väl inte riktigt !!!! MEN jag ska jobba, träna på att ta fram de bra minnena. För alla är vi unnade att njuta och leva livet som VI vill att det ska vara och bäst gör VI det genom att träna mindset. Lycka till.

Likes

Comments