Header

Mote og Skjønnhet, Sponset

God fredag!

Jeg må dele denne fantastiske selvbrunings moussen med dere. I ett samarbeid med Hexa Cosmetics var jeg så heldig å fikk tilsendt disse selvbruningsmoussene. Jeg hadde aldri prøvd selvbruning før så jeg var veldig spent. Fikk både medium og dark, jeg har brukt medium fordi jeg føler den passer meg best på denne årstiden. Selvbruningen var kjempe enkel å påføre (påfør med en hanske) den lukter ikke noe spesielt, tørker fort og den inneholder naturlige ekstrakter som gjør huden fresh og silkemyk. De er fri for parabener, alkohol og parfyme, og ikke testet på dyr!

Jeg har tatt den på kvelden før jeg skal ut på noe, så legger jeg alltid ett dynetrekk på madrassen første natten, hehe. Når jeg står opp ser jeg egentlig litt "skitten" ut, så hopper jeg i dusjen, når jeg kommer ut og har fått tørket meg og smurt meg med body lotion ser jeg så fresh og tan ut! Da har fargen fått jevnet seg ut, og jeg er super fornøyd. Det "smitter" ikke av på klærna mine og heller ikke i sengen. Fargen varer alt fra 3-7 dager. Denne selvbruningen anbefaler jeg! Helt supert å få en fin tan og føle seg vell uten og skade huden. Ett + til er prisen, 349,- synes jeg er en rimelig pris på en så fin selvbruning.

Skjekk ut nettstedet til Hexa Cosmetic HER

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

Mote og Skjønnhet

Hei dere!

Fishnet er jo det store nå, føler jeg ser det over alt på sosiale medier. Jeg digger det og synes det er utrolig kult! Jeg har ikke fått prøvd ut strømpene til så mange antrekk enda, men tror nok min favoritt-combo er fishnet og jeans. Og ha fishnet under en jeans med hull på knærne eller med ankellengde synes jeg gir en kul detalj til antrekket. Har og sett på sosiale medier at mange også drar strømpene høyt opp over en singlet eller en t-skjorte, det synes jeg også var veldig fint, er jo ikke alltid en har lyst å vise så mye hud. Det er jo bare å prøve seg frem, i denne tiden vi lever i nå føler jeg alt er lov og det er så deilig!

Jeg har faktisk ikke enda funnet fishnet i kjedebutikkene, for det har alltid vært utsolgt når jeg har tatt turen innom. Men så har jeg noen venninner som er litt hekta på ebay, de hadde kjøpt der, så jeg skjekka det ut og det var jo ett hav av forskjellige typer. Ble veldig fornøyd med den jeg bestilte og den kostet 9kr, haha, billig morro! Så det trenger ikke alltid være dyrt å følge moten ;)

Singlett, jeans og belte fra Bik Bok // Fishnettstrømpe fra ebay

Likes

Comments

Mote og Skjønnhet

God morgen

Vi kan vell ikke bare ha rødt, rosa og blomstermotiv? Litt svart må vi ha. Jeg var innom butikken til mor sist uke for vi skulle finne klær til moteshow som vi har denne uken. Det er to kvelder hver høst og vår der Liv, klær og Gaver inviterer til å se det nye som har kommet inn i butikken. Vi klarer å ordne at rundt 130 damer skal få plass hver kveld, begge kveldene blir alltid fullbooket, det er utrolig hyggelig at folk vil komme! Det er også kaffe og kake, mingling og handling så lenge folk vil.

Nå tilbake til kjolen. Det er en strikkekjole fra Be Embraced, veldig komfortabel å ha på. Likte godt detaljene på armene. Kjolen har ikke mye innsvingninger og ble litt oversized på meg, da liker jeg å bare ta ett belte eller ett "snøre" i livet for å lage litt former. Valgte å ha høye heler til antrekket på moteshowet, men den kan fint bli brukt til ett par joggesko feks. Det er en kjole du kan kle opp og ned alt etter hva du skal ut på. Den finner du hos Liv, Klær og Gaver.

Ha en fin onsdag

Kjole - Be Embraced // Veske - Haust Collection // Sko - Nelly (River Island)

Likes

Comments

Mote og Skjønnhet, Sponset

Emma S. Skincare

Gleder meg til å prøve denne nattmasken jeg mottok fra VASS PR Norway.

Det er en nyhet denne våren : "Emma S. treatment overnight repair mask". En reparerende nattmasken som virker mens du sover. Det er en oppstrammende og fuktigivende maske som motvirker synlig tegn på daglig stress. Den kremete masken fukter og beroliger huden samtidig som den reduserer fine linjer. Bruk den over natten og du vil våkne opp med en uthvilt, fuktet hud og en frisk glød!

Emma S. Nattmaske er å finne i Vita sine butikker, vita.no, kicks.no og emmas.com

Bytt ut nattkremen din en til to ganger i uken med Emma S. sin reparerende nattmaske!


Likes

Comments

Mote og Skjønnhet

God søndag!

Jeg ligger i sengen, kjenner at det ble ett par glass for mye i går, Hehe. Meg og Espen hadde besøk av ett vennepar, vi skulle lage sushi og bare ha noen glass vin. Off sushien vi laga... den kunne vært så god! Men tror vi kokte risen for lenge så den ble alt for seig på ett vis, var akkurat som det bare vokste i munnen, ble til at vi måtte kaste over halvparten.. Men men øvelse gir mester, så satser på det blir bedre neste gang. Utenom det så ble det veldig god stemning, vi spilte spill og ble sittende rundt kjøkken bordet til vi fant ut at det hadde vært gøy å reist ut på byen. Jeg liker alltid å reise ut, det er så gøy å treffe mange kjente som du ikke ser så ofte. Bortsett fra litt ekstra vondt i hode i dag så var det en kanon kveld i går, absolutt vært det ;)

Nå ligger jeg å ser ut vinduet, Espen ligger på siden å sover og solen skinner. Selvfølgelig våkner jeg tidlig og får ikke sove mer, så da blir det å skrolle på mobilen til Espen våkner. Og da kom jeg over disse bildene som jeg tok en dag sist uke, å tenkte det var perfekt å dele dem i dag. Gleder meg til å bruke dette antrekket, hadde det vært lørdag i dag med tanke på solen og følelsen av vår, hadde jeg brukt dette. Dette er ett antrekk jeg ville brukt både til fest og hverdag. Til fest ville jeg hatt noen høye beige sko mens til hverdag hadde jeg kanskje kjørt hvite sneakers. Synes det er søtt og sommerslig outfit, og ble blir enda bedre med ett par sommerbrune bein!

Så nå får jeg vente på at Espen skal våkne til liv, kanskje jeg skulle ha mekka noe digg til frokost? Jeg får se. Ellers blir det nok en tur i god været og slaakking på sofaen før jeg skal i bursdag til en venninne i kveld.

Ha en fin dag alle!

Skjørt og solbriller fra H&M // Veske fra Zara // Blondetopp fra Ootd

Likes

Comments

Mote og Skjønnhet

Hei dere og god fredag!

Jeg har lenge vært "obsessed" med chockere i all slags farger og fasonger, synes det er en fin detalj til ett antrekk. Om du feks har ett søt antrekk kan du røffe det opp med en tykk sort choker, eller om du har ett helt sort antrekk kan du pynte det opp med en gull/sølv choker. Jeg kommer nok til å holde meg på choker-trenden en stund, virker ikke som den har tenkt å forsvinne med det første.

Men jeg har fått meg en ny "obsession" store statement-øredobber! Hvor en jeg går av kjedebutikker å skjekker accessoriesen så er det disse store øredobbene som fenger meg. Synes det er så fint! Det kan pynte opp ett hverdagslig antrekk på 1,2,3. Eks, du er på jobb eller har vært ute på ærend hele dagen og har ikke tid å skifte klær før du skal videre på fest, middag osv. Ha på deg feks en blå jeans og en hvit skjorte på dagen, så har du med deg ett par statement-øredobber og pumps i vesken, 1,2,3 voohlaa så er du plutselig pyntet. Genialt.

Jeg har funnet veldig mange fine på H&M, og de ligger på rundt 80-100 kr. De blå statement-øredobbene på bilde har jeg kjøpt på H&M. Nimmere sommeren tenker jeg å finne noen med fresh farge, orange, gule eller røde kanskje. Det kan friske opp en basic sommerkjole.


Likes

Comments

Mote og Skjønnhet

Som jeg har skrevet før eller som dere helt sikkert har lagt merke til er hvor mye jeg liker denim! Det funker alltid! Jeans til en basic skjorte, genser eller t-skjorte, og denimjakke til en søt sommerkjole, treningstights eller til en basic sort jeans.

Prøvde meg på denim on denim, det likte jeg veldig godt, synes det ble en kul og comfy outfit. Følte nesten jeg hadde blitt tatt rett ut fra 80-tallet. Digger hvordan moten går igjen og hvordan den utvikler seg!

Denimjakke, jeans, solbriller, veske og belte - BikBok // T-skjorte -H&M // Nike sneakers - Eurosko

Likes

Comments

Inspirasjon

God mandag

Jeg har lenge interessert meg for instagram, hvem har vell ikke? Er jo så lett å følge med på ting som en interesserer seg for. Men det startet vell for meg som alle andre at jeg la ut bilder av meg og venner på fest, selfier eller til soloppganger. Det gjør jeg forsatt. Men instagram for meg har blitt en hverdagsting. Jeg liker å ta fine og inspirerende bilder, bilder som fenger andre når de skråller nedover mobilen. Jeg har alltid mange kreative ideer i hode jeg vil ta bilde av. Så når jeg først tar bildene går det veldig fort. Jeg legger ut mist 1-2 bilder hver dag, har mange bilde lagret å klare på mobilen. Var faktisk for ikke så lenge siden at jeg ikke la ut bilde på 4-5 dager, da fikk jeg melding av den ene bestevennen min om alt var bra med meg, hehe det var utrolig koselig av henne at hun hadde latt merke til det, alt var bare bra med meg, hadde bare mistet litt motivasjon :)

På min instagram legger jeg ut alt fra mat, smoothies, klær, sminke, interiør, outfitbilder, selfies, venner, hverdagen, inspirasjon osv!

Blir veldig glad om du vil følge meg, @lenaegelaand om du vil søke meg opp, eller link her

Likes

Comments

Mote og Skjønnhet, Sponset

God søndag!

Har lenge hatt lyst på en ghd rettetang, har mange venner som bruker den og er kjempe fornøyde.

I samarbeid med ghd valgte jeg ghd platinum. Den skal gi deg en glansfull frisyre uten å gå på kompromiss av hårets helse. Platinum opprettholder en trygg varme for håret med en tri-Zone teknologi, med tre sensorer i hver plate, som gir håret 50% mindre skader og 20% mer glans.

Jeg har prøvd den og er veldig fornøyd! Den skal og være god å lage krøller med, så det får bli det neste jeg prøver.

Ghd Platinum rettetang finner du her

Likes

Comments

Hei og god fredag!


Denne fredagen har jeg ventet på! Jeg har jobbet i hjemmesykepleien hver dag siden sist fredag, så det skal bli deilig med fri i dag og hele helgen. Men denne uken har gått fort, jeg liker jo å jobbe mye og jeg trives veldig godt i jobben min. Å være helsefagarbeider gir meg veldig mye, jeg treffer mange forskjellige mennesker i forskjellige situasjoner, noen trenger mye hjelp mens andre trenger bare at du stikker innom å slår av en prat i 10 min. Det å kunne få hjelpe andre til å få en bedre hverdag er for meg veldig meningsfylt å gir meg mye energi i hverdagene.

I dag skal jeg få gjort noen ærend, trenger feks nytt førerkort.. Greide å miste det i juletiden, så jeg har bare kjørt rundt med midlertidig førerkort, som nå holder på å gå ut. 500kr for nytt, veldig kjekt, menmen sånn er det når jeg ikke passer på tingene mine. Håper bilde blir bedre på det nye kortet da, på det gamle så det ut som jeg hadde sett ett spøkelse.

Ellers i kveld, det har jeg gledet meg skikkelig til, da skal jeg, Espen og en del venner inn til byen å spise god mat, drikke vin å spille shuffleboard. Det blir gøy!

Ha en fin fredag alle.

Må ikke glemme fredags frokosten, bananpannekaker! Liker å lage noe ekstra digg når jeg har fri.

Det du trenger er:

1 Banan som du moser

1 egg

30 gram havremel (eller annen tørrvare)

Ett par spiseskjeer mager kesam.

1 ts bakepulver

  • 2764 Lesere

Likes

Comments