Nyt år = Ny mig

... Eller er jeg helt galt på den?


Vi har lige (rettere sagt: for ca. 3 timer siden) sagt farvel til 2017 og hej til et forhåbentligt bedre 2018... I hvert fald hvis du spørger mig.

Efter et pænt dårligt 2016, efterfulgt af et endnu værre 2017, er jeg blevet enig med mig selv om at det er på tide med en masse forandringer i livet og hvilken måde er bedre end at gøre det, når det nye år starter. Så her er jeg, forhåbningsfuld om at 2018 bliver det år, hvor tingene begynder at gå godt igen og hvor jeg finder tilbage til mig.

Men lad mig starte med at sige at jeg ønsker at være anonym, da dette er en del af en personlig psykisk udvikling og skal være et redskab til et mere positivt og sundt sind. Bloggen skal være mit frirum, hvor jeg kan få afløb med mine tanker og et sted, hvor jeg både kan få (og forhåbentlig give) inspiration til livet og en sundere livsstil - både fysisk og psykisk. Samtidig håber jeg også at det bliver nemmere for andre at være mere åbne og turde snakke om mere tunge og seriøse emner, uden at skulle føle sig fuldstændig alene og uden at skulle være flove. Selvom jeg ikke er fuldstændig alene, er min familie ikke inddraget i hvad der er sket personligt de sidste 4 måneders tid, bl.a. fordi jeg var pinlig og skammede mig over hele situationen. Så hvis jeg, ved at dele mit forløb og mit liv efterfølgende, kan få andre til at føle sig mindre alene og mindre pinlige, så ville jeg blive utrolig glad :)

Så jeg håber du har lyst til at følge min hverdag og min vej til et på alle måder sundere og gladere liv og at i alle har haft en fantastisk nytårsaften og er kommet godt ind i det nye år :)


Kys og svedige kram

XX


Likes

Comments