Det blev inget bloggande på lovet utan jag kände att jag ville spendera så mycket tid som möjligt med min familj och med mina vänner i Karlskoga och ville inte att bloggen skulle vara i vägen.
Däremot tänkte jag blogga igår, men glömde helt bort då jag satt och letade efter jobb, vilket tog mycket längre tid än jag förväntat.


På lovet iallafall har jag då träffat mina kära vänner. Det blev också en dag på Boda Borg med Moa, Morgan och Erik. Det måste jag säga var riktigt roligt, har inte varit där på över 1 år. Vi klarade in princip alla banor och de vi inte klarade är omöjliga, förstår inte de som klarar dem.
I fredags kom moster Vivi, Staffan och kusin Julian på besök. De stannade till söndag och skjutsade sedan hit mig till Lindesberg och kollade in mitt rum.
Det har också blivit en hel del övningskörning. Längtar bara tills jag får körkort. Det är ju både roligt och smidigt med bil och det börjar gå riktigt bra för mig tycker jag. Kan ju fortfarande inte parkera och jag måste fortfarande tänka mycket på när koppling ska i och sånt där. men jag kommer framåt.

​Nu ska jag försöka plugga lite, men kommer nog ta och kolla på film ganska snart, är inte alls på humör för att göra skolarbete, men något ska jag väl få gjort. Imorgon blir det skola igen.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

I lördags förra veckan var jag och min syster och skaffa oss en varsin tatuering. Jag måste ju säga att det gjorde skapligt ont och jag var sjukt nervös, men blev riktigt nöjd med resultatet. Den är dock inte klar, utan jag ska göra en sleeve och den ska fyllas i, men kände att det passa bra med denna som första-tatutering.

Den till vänster är ju då min och den till höger är Emelies

Likes

Comments

Nu i onsdags kom Emelie till mig och stannade till igår då vi båda åkte hem till Karlskoga. Vi har inte gjort så mycket, bara umgåtts och haft det mysigt. Emelie köpte med sushi när hon kom vilket var väldigt uppskattat. Ingen nyhet att vi två väljer att äta sushi direkt.


Idag var vi iväg med Moa och kollade på när Morgan spelade match. Inte direkt för att jag är värsta fanet av innebandy men det var väl helt okej. Nu ska vi iväg igen och hitta på något. Kul kul!

Likes

Comments

Gissa vad? Jag har biljetter till båda. Det är helt sjukt.

Jag och min syster ska alltså åka till Stockholm och höra dessa sjunga.... Kan knappt fatta att jag ska se två av mina favoriter live, så extremt taggad!!


Likes

Comments

I tisdags var det min älskade mors födelsedag! Trots att jag inte kunde vara där, hoppas jag verkligen att din dag blev riktigt bra! För om det är någon som förtjänar det så är det du, med allt du har behövt uppleva i livet. Du är den starkaste kvinna jag känner och någon jag verkligen ser upp till! Du är en glädjespridare av högsta grad med en otrolig kämparglöd.
Du är helt enkelt bäst och jag älskar dig alldeles för mycket!
Grattis i efterskott underbara mor!

Sorry för brist på bilder

Likes

Comments


Nu sista​ kvällen tillsammans var jag och Emelie och kollade på the fifth wave på bio.

Den var riktigt bra, den handlade om att jorden blev invaderad av de så kallade "de andra". Det sker olika händelser som gör att människorna utplånas. Dessa händelser kallas för vågor och den femte är den som är mest i fokus. De tränar upp barn till att bli soldater och som får gå ut i strid.

Det måste ju bara komma en tvåa för en film kan inte sluta så som the fifth wave gjorde och jag bara längtar till att den ska komma ut...

Detta är verkligen en film som passar mig och som jag rekommenderar starkt.

Likes

Comments

Igår så var jag själv här då Emelie var i skolan och tränade. Jag gjorde inte speciellt mycket, pluggade lite engelska och kollade youtube bara.

När hon väl kom hem hade hon köpt med semla eftersom att vi båda klagat över att vi inte åt någon i tisdags så vi gjorde iordning lite kvällsmat och åt semla innan vi la oss och kollade på film.

Likes

Comments

​Jag har varit sjuk nu i veckan och är fortfarande det, så har inte gjort så mycket mer än att kolla på the 100. Har väl försökt plugga litegrann, men har inte riktigt orkat. Åkte till systra mi idag så att hon kan ta hand om mig och så att jag slipper ligga hemma helt själv och må dåligt. 

Jag måste ju säga att the 100 är sjukt bra. Det handlar om ett gäng brottslingar, 100 stycken mer exakt, därav namnet på serien. som levt i rymden på grund av strålning på jorden. De väntar på att fylla 18 och sedan bli "utsvävad" och dö, men istället blir de nedskickade på jorden för att kolla om det går att överleva. Där får de kämpa mot andra överlevande och vänta på resten som fortfarande är kvar i rymden. 

Det låter kanske inte så bra, men det var den bästa förklaringen jag kunde komma på. Jag tycker dock att den är värd att se. Det händer saker hela tiden och det är massa bra saker, men också sorgliga, så är man blödig kommer det säkert en tår eller två.

Likes

Comments

I början av veckan fanns det ingen tid för bloggen på grund av att var tvungen till att plugga till ett historia-prov på onsdagen och ett spanska-prov på torsdagen. I fredags var det dags för discoball night igen, så fick ingen tid till att blogga då heller. Igår spelade vi match, som vi vann faktiskt och efter hade jag bara inte orken. Nu i veckan hoppas jag på lite mindre plugg så jag får tid till bloggen, tycker det är tråkigt när det tar sådan tid emellan inläggen.

​Idag var jag, Lollo och Lydia och åkte snowboard. Det var första gången för både mig och Lollo, men tyckte det gick ganska bra ändå. Tog mig ner för barnbacken så det är jag nöjd med. Det blev ju dock en massa kraschar och tåhugg, så är rätt öm i kroppen nu, men det var riktigt kul och detta måste jag bara göra om.  

Likes

Comments

Idag fyller världens underbara gubbe år, nämligen min älskade far. 16,5 år har jag levt med honom närmare bestämt 6028 dagar och är riktigt glad över dessa. Jag kommer ihåg när jag var yngre när jag precis börjat spela handboll. Han var verkligen min förebild och jag ville bli lika bra som han. Idag är han fortfarande min förebild och han är en av de mest godhjärtade människor jag träffat! Han är en av de mest kloka människor också! Han är helt enkelt bäst och är verkligen glad att han är just min pappa!

Grattis pappa på födelsedagen! Älskar dig mest!

Likes

Comments