Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

​Igår hade jag bestämt mig, bestämt mig för att våga fråga. Fråga om det är du och jag, jag satt och tittade på dig. Plötsligt tittade du på mig. Dina vackra ögon, så mjuka men samtidigt så fundersamma. Du log, sådär som bara du kan. Hela jag fylldes av trygghet, jag ville säga det men jag kunde inte. En enkel fråga, hur kan det vara så svårt? Att fråga om det är du och jag. Jag vill bara veta en sak. Du kysste mig, drog mig tätt intill och min enkla fråga förblev obesvarad. Jag försvann åter igen in i mina tankar, där mina demoner är. Jag får panik när jag tänker på att vara kär, tänker mig tillbaka till när jag var 16 år och hur ont det gjorde, att få mitt hjärta krossat för första gången. Hur jag sedan dess gömt mitt hjärta djupt inom mig, där ingen har kunnat beröra mig. Jag har varit smått förälskad sedan dess, men inte mer än så. Imorgon är det två veckor sen jag träffade dig i, hur vi spenderade timmar i din lägenhet, vi bara pratade om livet. Du lyssnade, du var genuin. Hösten kryper allt närmre och jag tänker på varma sommardagar fyllda av stress, och hur du var mitt ljus i vardagen. Jag har sagt att jag tycker om dig, du har gett mig ett leende och dito som respons. Så varför tvekar jag, varför tror jag att du inte ser detta på samma sätt som jag? 

Likes

Comments

Alla gånger jag talade med dig,
men lyssnade du egentligen?
Jag trodde att du gjorde det,
men nu vet jag.

Att det bara var en lögn.

Likes

Comments

I lördags gjorde jag det som jag lovat mig själv att integöra. Jag tog upp telefonen och ringde dig. Jag visste att jag inte borde gjortdet…men hela jag längtade efter tanken på dig. Att få höra din röst, höra hurdu berättar om hur du har det. Jag vet inte vad du känner,jag har ställt frågan men du ger inga svar. Jag vill ta chansen, men om du intevill kommer jag då förlora dig? Det är så svårt att veta vad jag egentligen ärför dig. Jag säger till mig själv att inte skriva, men ändå ringde jag. Varförbesparar jag mig inte smärtan genom att låta det rinna ut i sanden? Allt skulle bli så mycket enklare då.

Likes

Comments

Jag ler vid tanken på dig, jag blundar och tänker på hur det var.

Där står du, jag ser dig gå mot mig med ditt vita leende. Hur du läggerhanden på min kind och kysser mig. Det känns som om det var igår. Dina varmaläppar mot mina fick hela mig att pirra. Det var som om jag var 16 år igen ochfick uppleva kärlek för första gången.

Dina mörka lockar som blåste i de tropiska vindarna. Du, jag och engitarr på en strandbar. Vi sjöng, du spelade och jag log. Jag satt och betraktadedig samtidigt som jag satt med mitt vinglas med tårna i sanden. Solnedgångenden kvällen var så vacker. Himlen färgades i alla möjliga färger och solen varsom en eld, helt klar och alldeles aldeless underbar. Det var som en film. Visatt kvar där på stranden. Vi pratade om allt. Dina ögon mötte mina, jag kundeinte hålla tillbaka ett leende och vände mig generat bort och stirrade ut överdet mörka havet. Det var bara du, jag och ljudet av vågor som slog i land. Idet ögonblicket önskade jag att vi kunde stanna där för alltid. Önska kan manväll få göra?

Likes

Comments

Smaken av salt når min mun
Ansiktet var randigt av spår
Spår efter dig
Likt regndroppar mot ett fönster
Fällde jag tårar på grund av dig

Likes

Comments

"At this moment there are 6,470,818,671 people in the world. Some are running scared. Some are coming home. Some tell lies to make it through the day. Others are just now facing the truth. Some are evil men, at war with good. And some are good, struggling with evil. Six billion people in the world. Six billion souls. And sometimes — all you need is one" - One Tree Hill

Likes

Comments

Jag stirrar ut genom fönstret och ser gatlampor lysa.

Regndropparna träffar fönstret.

Det dova ljudet, det är så vackert.

Jag säger till mig själv, hur kunde det bli såhär?

Jag som lovat mig själv att inte älska igen.Likes

Comments

Klockan är strax efter midnatt och jag tänker på dig.

Jag drömmer mig tillbaka till den fuktiga luften i Thailand och hur solenbrände på min bleka hud. Vad var det egentligen som hände? Jag tänker på dinavackra bruna ögon, dina mörka lockar. Jag ler vid tanken på dig, men hur är detmöjligt? Vad är det egentligen jag känner? Är det ens möjligt att bli förälskadpå 10 dagar?

Jag sluter mina ögon, det tar mig tillbaka till kvällen då vikysstes för första gången, hur du såg på mig som att jag var den enda flickanpå jorden, jag vet inte om det var med avsikt. Men det var så du fick mig attkänna. Jag vet att jag kommer att träffa dig igen, men hur kommer det då vara?Jag är så rädd för att inbilla mig allt ihop, att jag bara lever i en fantasi. Jagär så rädd för att du inte känner som jag, men hur ska jag få svar utan attfråga? Hur kan en så enkel fråga vara så svår att ställa? Vad är det som görmig så rädd? För egentligen är vi ingenting, eller hur?

Det är knappt tvåveckor tills vi ska ses för första gången i vår vardagliga miljö, jag borde längta...men jag ärrädd. Jag vet att du skriver att du längtar efter mig.Men hur ska jag veta att du menar det?Hur ska jag veta att det du skriver betyder lika mycket för dig som det faktiskt gör förmig när jag ser dina ord dyka upp på min telefon? Pirrar det på samma sätt som det gör för mig när jag vågar skriva att jag längtar efter dig också?

Dina ögon dyker upp i mina tankar ytterligare en gång, dina djupa mörka vackra ögon. Ditt otroliga leende och ditt skratt som får hela mig att smälta. Hur ska jag kunna låta bli? Våra dagar var helt underbara, oväntade, men samtidigt otroligt spännande. Men var det verkligen på riktigt, betyder jag ens något för dig? Jag borde ta en sak i taget och kanske inse att detta inte är på riktigt. Att det faktiskt kanske bara är i min fantasi som du faktiskt vill vara med mig, att det endast finns ett oss i mina tankar.  Men hur skulle jag kunna veta? Jag kommer aldrig få svar så länge som jag är rädd för sanninge. Jag tror att jag lever kvar i min lilla bubbla ett litet tag till.

Likes

Comments