I dag har jag varit och tränat med min älskling.jag testade roddmakinen för för första gången i mitt liv.jag har aldrig trott på mig själv att jag slulle fixa den men det gjorde jag.

Jag cyklade 40 min i dag va jätte kul sen jag runt på dom olika maskinerna. Så lättare träna med någon som vill samma sak.

Jag har även dansat zumba denna vecka och tränat eseyline.denna vecka har det blevit 4 pass denna veckan så känner mig så stolt.

Jag vet jag inte ha bloggat på ett tag men har ej mått bra.Sen har jag skiljt mig.

Men nu är jag i gång med min träning

Känns så lättare när man är två som träna.då kan man peppa varanda lättare. Nu ska det kämpas med min träning och min vikt.


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

började med yoga.yoga är så himla skönt för ens kropp.känner yogan bli lättare och lättare.jag börja se allt mer jag lyckas gå ner i vikt.så roligt gå rätt håll när gäller min vikt.jag tränade även zumba i dag.så härligt är att dansa..så mycket glädje man släpper ut när man dansa. Träna är bästa som finns.utan min träning så hade jag inte mått bra.

ser ni någon skillnad.

Likes

Comments

i går va jag på ett eseyline pass.va roligt pass med massa jobbiga överningar.idustören sol hållde i passet hon va jätte bra.bra när som visa på makinerna hur man gör.eseyline är sån bra tränings form.man träna ju massa muskler.bästa va att vi va sån härlig grupp som hjälptes åt att peppa veranda.

I dag va jag på ett underbart Zumba pass.det va en ny låt jippe. Dansa är så roligt? Jag gav allt jag. Nu säger jag godnatt.


Likes

Comments

Jag va ett jätte trevligt bodypump pass va väldigt tufft pass.va mycket med armarna.men va väldigt tufft med benen.men är värt varje sekund.jag gav som vanligt allt.i onsdag tränade jag eseyline va med väldigt tufft men jag gav allt där med i dag. Jag hoppas jag kan gå i morgon efter bodypumpen.sist hade jag sån träningsvärk som jag ej kunde gå.känner mig duktig att jag kört 3 pass denna veckan.vet inte om kanske bli någon träning i helgen.har blevit mera och mera träning.känns lättare när man mår bättre och ha kraft att träna.nu ska jag kämpa med min vikt.hoppas ni följet mig på min blogg.

Har en underbar helg fortsätt läsa min blogg.

Likes

Comments

​Jag va på helt helt underbart easy line pass.va ett tufft pass i dag men va jätte roligt.träning gör jag må så bra.om jag inte haft min träning så hade jag ej kunnat kämpa med min vikt.sen så många tro på mig att jag kommer lyckas med min vikt.nu blir ingen träning en för fredat. Jag har bokat bodypump.men står på reserv och hoppas jag få en plats.har en underbar kväll  och fortsätt läs min blogg och dela den.

Likes

Comments

Jag va på Bodycombat dag.det gick bättre en sist.jag gav allt.mycket box och sparkar.mycket med självförsvar och kampsport att göra.men är ett hårt pass.man kan inte mer en göra sitt bästa.men jag tycker box är jätte roligt.jag känner sån gjädje efter jag har tränat.man känner säg som ny människa när man träna.sen blir man gladare.så roligt testa någon ny träning som man gillar.man ska aldrig vara rädd att testa på nya saker.han som hållde passet sa va över 2000 box.då är många slagit man gör i box.jag har börjat äta mina sallder igen.är så himla gott.det är så viktig att röra säg. Våga tro på dig själv.alla kan föredra sitt liv.


Likes

Comments

i går va jag på ett helt underbart Zumba pass.jag känner sån gjädje när jag dansa.dans är roligaste jag vet.det är så bra motion med.i går va rätt så tufft att träna.vissa dagar är så tuffa att träna.men huvudsaken man ge allt och ha roligt. Den sista låten är så tuff men jag ge allt. Dansa är livet.

Denna veckan kommer bli mera dana som jag älskar.


Likes

Comments

​Jag va på helt underbart nytt pass i dag som jag aldrig har testat. Det heter Bodycombat.va mycket box och sparkar.det gick fort men helt underbar träning.är nog något pass som jag kommer fortsätta med.för kan jag öva upp min kondition mer och mer.man fick upp flåset av detta passet men är så skönt att röra på säg.jag tycker man måste våga testa på nya saker när gäller träning med.Det va jätte bra ledare han visade bra.man fick ut sin agaation.alltid när man har tränat så har man alltid ett leende på läpparna.för då är man stolt över säg själv att man fixade detta passet.jag trodde detta skulle vara ett tuffare pass. Så skönt hade en tränings kompis med mig.alltid  skönt ha med någon första gången.sen kan man peppa varandra. Ni får gäta dela min blogg om ni vill som få mera läsare.jag lova alla kan föredra ens liv man måste bara ha viljan.tro på dig själv.har en underbar kväll alla läsare.

Likes

Comments

Jag va och dansade Zumba det va jätte roligt.jag tog i så mycket på detta passet.känner mi kondition börja bli bättre och bättre.träning är så roligt.är så bra.jag trivs och träna där jag.Zumba är väldigt bra.man känner så härligt att dansa.hoppas ni vill fortsätta följa på min blogg.

.

Likes

Comments

Jag började min träning med mojo yoga.jag kände jag vågade göra mera överningar en innan.jag vågade mig på kråkan i dag med.oftast har jag vart rädd för ramla.men är inte långt ner till golvet.yogan ge mig så mycket för mig.känner lättare en första gången jag testade på yoga.bara man träna så kan man blir bättre.

Sen blev ett helt underbart Zumba pass som jag tog i mera en jag bruka.dansa är helt underbart är som man kan dansa bort alla sina bekymmer.sen är alltid ett helt underbart gäng som är där och dansa.jag mår så bra att röra på mig.min träning är så viktigt för mig.utan min träning så hade jag ej varit lycklig alls.men är jag tack vare jag började träna.för två år sen orkade jag inte så mycket jag orkar i dag. Alla kan ändra sitt liv ge aldrig upp även fast livet kan vara motigt i bland.att träna är värt mycket.tro på dig själv och våga.


Likes

Comments