Jag vet att du måste göra detta. Jag önskar bara att det inte alltid hände dig. Du är värd så mycket bättre

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Den här helgen är inte så rolig för min lilla familj (den med M och A) , jag blir ledsen av den här helgen och vill egentligen att den inte ska finnas.

Men allt vi gör är av kärlek och jag älskar dom två monstren som jag lever med.

Likes

Comments

Sa då hej till Lillsnorre idag, han mådde tydligen bra där i magen ändå, så mamma behövde inte vara orolig längre. Han var bara en liten bebis och beräknad att vara ganska liten när han föds. Men förhoppningsvis gynnar det ju mig i förlossningen iallafall!

Jag börjar bli väldigt irriterad på gravida människor, inte min grupp av människor om man säger så. Rädda virriga höns känns det som dom flesta är haha

Hur som haver har jag nu beställt lite kattsaker eftersom jag lever med jobbiga jävla katter så måste jag aktivera deras hjärnor och lite sånt eftersom vi inte går ut i koppel på vintern. Så en till klätterställning, säng och aktiverings matskål har jag köpt :)

Hoooooopppas Alonso mår bättre sen, vill inte att någon av mina bebisar ska vara understimulerade :(

Likes

Comments

Är det inte Alonso som väcker mig från kl 05.00 (slår aldrig fel!) till 05.45 typ genom att bita på tapeterna, skrapa på tv boxen/tvn eller bita i mitt hår, eller bara vara allmänt jobbig! Så vaknar man av att man läcker mjölk så sängen och håret blir blött..

Vilken rolig morgon ✌🏻️😁

Likes

Comments

Träffade barnmorskan idag, fick en tid på ultraljudet eftersom han inte växt något sen sist, vilket han borde gjort.

Därför ska vi kolla imorgon så allt är väl med lillen i magen. Mamma var med och hon blir alltid ännu mer orolig än vad jag blir haha.

Hoppas det går bra imorgon då..

Likes

Comments

Näää men asså jag orkar inte, jag är inne i en negativ spiral just nu.. Jag är sjuk för andra gången i en period på typ 2 och en halv vecka.. För det är så jävla kul!

Jag känner också att min depression inte är på top så att säga, jag är väldigt nedstämd och arg. Och det är ju tyvärr M och A som märker av det..

Jag har sån ångest över hur dåligt jag sköter min "föräldraroll" mot A, jag får ångest av dagishämtning/lämning, för jag orkar inte ge av mig själv liksom... Jag har inget kvar att ge.. Och jag blir ledsen när jag kollar på gamla bilder för jag var i mina ögon väldigt duktig med henne då och jag mådde mycket bättre och var mycket gladare och roligare.

Så jag tycker så synd om A som hamnar i skottlinjen av min depression...

Så ja.. Ah ville bara skriva av mig, eftersom det är bättre än att folk spekulerar :)

Likes

Comments

Det är så konstigt att hur många människor som helst hör av sig och frågar hur man mår, hur allt går, vilka namn man funderar på osv osv osv...

Men min graviditet är den mest ensammaste period i hela mitt liv.

Ingen förstår mig och mina känslor egentligen, eftersom nästan ingen av dom jag känner har upplevt det jag upplever.

Att vara gravid + deprimerad är en så jävla dålig kombo.

Om jag hade fått och inte hade en sambo som tvingade mig att göra saker och träffa folk, skulle jag sovit dessa 9 månader, inte pratat med någon och bara gråtit. Ingen ser egentligen det han och jag ser och har sett och ingen kan förstå bara av att fråga hur jag mår, för svaret du får är bara 20% av allt som händer med mig. 50% förstår jag inte ens själv.

Jag orkar inte ens bry mig om ditt liv och jag kommer inte ens fråga, för om jag inte ens orkar sortera mitt egna kommer jag inte orka sortera ditt.

Likes

Comments

När man börjar jobba 100 procent igen på måndag men känner bara ångest :( en sån helg är det

Likes

Comments

​Detta är min sista vecka som sjukskriven och jag kommer inte ens försöka förlänga den. Jag orkar inte ens med hela den processen just nu och jag känner bara stress och press av pengar (fast jag kanske inte ens behöver det). Så den här veckan ger mig bara ångest eftersom jag vet att det kommer bli långa dagar när februari börjar. Jag får se hur länge min kropp orkar jobba heltid :) 

Jag har sorterat bebis kläder, för att se om det behövs något mer eller inte. Jag hade då väldigt mycket mer än jag trodde och insåg att vi snart måste införskaffa en till byrå.(helst igår) Men det kommer vi inte göra fören vi vet om vi får flytta.. 

Flytten är en sak som taggar mig och jag håller tummarna på att det blir som jag vill.Likes

Comments

Nu har pappa M fixat sig en bärsele till bebis. Den satt finfint på honom. Så sen kan jag se mina två killar precis bredvid varandra, gos!

Likes

Comments