Fem en fredag!

Ja jag o utmaningar alltså... hittade en utmaning till med mycket inspiration och go, denna gång hos Elisa Matilda

Varje fredag får man 5 olika frågor att svara på. Spännande! Här är frågorna!

 1. Vad lämnar du bakom dig i år?
 2. Hur vaknar du till lättast?
 3. Vad är en sak du gör för att känna dig piggare?
 4. När åker julpyntet ner?
 5. Vad hakar du ofta upp dig på?

 1. Vad lämnar du bakom dig i år? All negativ energi som kantat mycket av mitt liv. Även om jag har funktionsnedsättningar och sjukdomar så ska det inte behöva påverka så mycket negativt. Vänd på saker och tänk positivt!

 2. Hur vaknar du till lättast? Oj, ja du, när min stödpersonal kommer upp på morgonen och ger mig min medicin, speciellt vissa som är så söta och gulliga och lugna och bara låter en vara men ändå pratar med en.
  Eller nej, en kopp kaffe måste jag ha på morgonen. När jag jobbar äter jag aldrig frukost hemma, jag äter ju på jobbet och först efter kaffe och smörgås på jobbet är jag vaken!

 3. Vad är en sak du gör för att känna dig piggare? Jag känner mig piggare när jag fått på mig lite make-up. Känner mig både piggare och fräschare. Sen makear jag mig inte varje dag. Men ibland så. Och kaffet såklart:)

 4. När åker julpyntet ner? Jaa, en del säger trettondedagen vilket var i onsdags, en el säger "!3e dag Knut, dansas julen ut!" Men jag har ingen bestämd dag. Sen har jag inte så mycket. En julstjärna på fot i vardagsrummet, den lilla julgranen. adventsljusstaken en annan ljusstake. mina änglar och slingan på balkongen. Men tror att det faktiskt åker i helgen. Men slingan får vara kvar lite grann på balkongen. Det är så mysigt att kolla ut på balkongen. Och änglarna är alltid framme eller i skåpet! De plockas aldrig bort.

 5. Vad hakar du ofta upp dig på? Oj, svår fråga! Jo att jag är tankspridd, har tusen järn i elden och det böir kaos, jag vet ju om et men ändå gör jag ofta om saker. Och irriterar mig länge på detta!

Michaela Lejonberg

Gillar

Kommentarer

Robert W,

Tjugondag Knut heter det väl 😉

skrivrobert.blogspot.com/
A Room of my own,

det har du rätt i! aldrig så lite smink så känner en sig lite piggare. skulle en orka dra sig ut på en promenad så har en piggnat till ordentligt.. kaffe krävs för att en ska vakna!

mrscalloway.blogspot.com/enpiggnattillorde
Kina,

Det där med positiva tankar är väldigt viktigt! Det är som att våld föder våld, kärlek föder kärlek o.s.v. Att tänka positivt gör en till en positivare människa. Ha en bra helg!

guldkornitillvaron.blogspot.com
Sara Pepparkaka,

Hoppas att 2021 verkligen blir positivt.

pepparkaksbokhyllan.wordpress.com/
Lillian,

Det stemmer man føler seg litt bedre med litt sminke, rart det der.

sognafaret.blogspot.com