EFIT - Ett Foto I Timmen

Höll på o glömma, nystart av bloggen och då MÅSTE jag ju såklart köra EFIT igen. Det är ju också en rolig och inspirerande del av bloggandet. Och idag händer det spännande saker mellan 14&15, så jag kanske bjussar på en liten video oxå;)

Vaknade redan vid halv 8. Men låg och drog mig, gjorde toabestyr, och liveade med några andra 🦄Unicorns🦄 och passade på att kolla dagens schema för oss i 🦄Unicorns🦄 och ser att jag har sång klockan 14 idag. Så fixsr en flyer inför detta.

Drar mig lite till i sängen när T varit här och gett mig min morgonmedicin. Bestämde tillsammans att de inte behöver komma i eftermiddag eftersom jag har sång just kl 14. Så T låser ut min medicin.

Fortfarande inte klivit upp. Ligger och gottar mig och ser på Rederiet via SVTplay. Nostalgi!

Val av låtar är inte lätt...

Låtarna är valda, nästa svåra val, kläder!

Något fel har skett, listorna för dagens event var fel, så jag ska inte sjunga. Tar itu med disken istället så jag kan fixa lunch.

Efter fix i köket och lite live för att fåmihop tid (printade men det försva) kollar jag på min kollega när hon sjunger på Bigo och slumrar till lite efteråt. Så missade ett par foton där. Njuter av en egengjord pepparkakslatte (pepparkakskrydda i kaffepulvret och sen havredryck istället för mjölk) sååå gott!

Kör ca 1h live på Bigo. Pratar med en kompis, spelar lite gitarr och sjunger. Fuskar lite nu och lägger in ett par filmklipp från andra tillfällen för att visa er.

Blir lite fish& chips till kvällsmat, kollar och supportar under våra 3 familyPK ikväll. 3 pk med 2,vinster mot en holländsk familj! We are 🦄Unicorns 🦄

Klockan tickar på. Sminkar av mig och förbereder mig för att krypa till kojs. Jobb imorgon

Lite fix vid datorn och lite film innan jag nu ska sova.

Tack alla för denna trevliga dag! Nu sova så jag orkar jobba imorgon!

Kram och gonatt!

Michaela Lejonberg

Gillar

Kommentarer

Lillian,

Ja det er en helt enkel måte å få til litt variasjon på bloggen med å være med på dette til tider.

sognafaret.blogspot.com/2021/01/arets-frst
Vonkis,

Kikar in på din dag.

Rederiet, det var ett tag sedan jag såg, skulle kanske se om den.

vonkis.blogspot.com/
Eva B M,

Tittat in på din dag

evabm.se/photo/
Anni,

Vet inte riktigt om jag fattar vad du egentligen gjort och vad det var för event, men kan inte heller klicka upp bilderna för att se bättre. Fattar i alla fall att du sjunger och gjort dig snygg inför eventet 😊

vardagsnjutning.blogspot.com
Anni,

Nu försvann min kommentar ut i tomma intet igen, det tycks ofta vara så med nouw-bloggar. Jag borde lära mig att kopiera det jag skrivit för att kunna försöka publicera det igen. Nåja, jag skrev något om att jag inte riktigt förstått vad ditt event handlade om men att du gjort dig fin inför det.

vardagsnjutning.blogspot.com