9. Covid19 kan lätt dra ner livet. Hur finner du glädjen?

Dag nr 9 i Madeleines utmaning! Tack för denna utmaning!

Jag finner nog glädjen i att veta att nära och kära mår bra och klarar sig från Covid19. Jag har ingen direkt närstående som drabbats (va jag vet), bara nån som fått positivt test men utan symptom. Däremot gick mitt ex morfar bort på juldagen i Covid19, 97 år gammal!
Annars har jag ju närstående som är i riskzon ordentligt. Så jag är glad så länge de får vara friska. För får dom skiten så överlever dom med största sannolikhet inte!

Jag är så glad att jag varje morgon vaknar utan symptom, att personalen kommer upp och livar upp morgonen, även om det just nu känns oerhört opersonligt när de kommer upp och har både visir och munskydd, jag ogillar det och tycker det känns otäckt att inte se vem det är (nu vet jag alltid vem som kommer), men nu har de fått dessa bestämmelser att förhålla sig till så bara att gilla läget helt enkelt. Och någon gång ska ju skiten ge med sig! Vi får ha is i magen helt enkelt!

För att fördriva och liva upp vardagen när man inte kan träffa folk på samma vis eller göra en shoppingrunda så är det BIGO eller sång& gitarr som ger mig glädjen i vardagen just nu! Det skingrar mina tankar och jag kan ändå vara social och umgås med folk utan att det är nån risk för smitta;)

Nu ska jag sova. Trött och har ont så blir nice att sova nu! Gonatt allihop!


Michaela Lejonberg

Gillar

Kommentarer