Header

Hej!

Äntligen har jag tagit tag och skrivit in mig på ett gym. Efter många om och men valde jag faktiskt att börja gymma på nordic här inne i stan. Jag är hur glad och nöjd som helst att jag valde att byta gym. Friskis & Svettis låg så himla långt bort och det var som ett ''nybörjar'' gym för mig tillslut, då jag hade gymmat där i 1 år om inte mer. Nordic känns jättebra och det är stort, bra maskiner/utrustning och även jättebra pass ett + också är att det ligger i stan ;) Om ni funderar på att byta gym så rekomenderar jag verkligen nordic!


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej!

Förlåt för att bloggen varit nere ett tag, ska försöka att inte ha detta som en ursäkt framöver. Varför jag inte bloggat är faktiskt på grund av att vårat internet har varit nere ett tag och det har varit hur segt som helst. Jag skulle kunna ha gjort mobilinlägg under denna tid men valde att inte göra det eftersom att ni kanske vet sen tidigare att jag inte gillar när bloggen består utav bara sånna inlägg. Men jag ska försöka hålla bloggen uppe nu! :DLikes

Comments

Hej!

Förlåt för inget blogginlägg verkligen. Känner mig skyldig till ett idag, men har inte kunnat blogga för har vart i skolan till 4 ungefär. Kom hem vid 5 satte mig direkt och plugga, och nu har jag precis kommit ut ur duschen. Ska snart sätta på min favoritserie ''90210''. Men ni får räkna med att det kommer bli sämre uppdatering nu under skoldagarna. 

Kram

Likes

Comments

Hej!

Äntligen efter en lång dag med massor plugg så ligger jag i sängen och lyssnar på musik och snapar lite, kom även precis ut ur ett skönt och långt bad. Var jätteskönt verkligen! Älskar att nu på kvällarna då det blir mörkt snabbt ute kan man tända ljus, lyssna på musik eller kolla någon bra serie och bara slappna av. Hoppas ni har haft en bra dag, detta är det sista inlägget för dagen tror inte jag kommer orka göra något mer idag!

Kram

Likes

Comments

Hej!

Vaknade ungefär runt 11 idag. Gjorde direkt en god frukost och satte mig sedan vid datorn för att plugga. Idag är det söndag och det är min ''plugg och ta hand om mig dag''. På ett sätt är det skönt med söndagar kan jag tycka att ta hand om sig själv lite extra och sedan förbereda sig för en ny vecka, men samtidigt vet man att skolan väntar imorgon.. Nej nu ska jag fortsätta med son så hörs vi senare. 


Kram

Likes

Comments

Hej!

För ett tag sen fick jag en kommentar om jag kunde länka bloggar jag läser. Självklart kan jag göra det. Jag gillar och läsa många skönhet, mode och tränings bloggar. Så om du också är intresserad utav sånt så lovar jag att du kommer älska dessa bloggar lika mycket som jag gör!

Detta är en av mina favoritbloggar. Med många outfits bilder och hon skriver mycket om sin vardag! Klicka (här) för att komma till bloggen

Denna blogg har jag följt ett långt tag, hur bra som helst. Hon skriver allt från sin vardag, skönhet, mode och mycket träning! Klicka (här) för att komma till bloggen

Jättebra blogg med fräsch design. Hon skriver mycket om sin vardag men även skönhet, har även en jättebra skönhetskanal. Klicka (här) för att komma till bloggen

Hoppas ni i alla fall fick lite nya tips till bra bloggar. 

Kram 

Likes

Comments

Hej!

Jag älskar att det börjat bli höst, då man kan ha stora mysiga tröjor och det är okej att sitta inne och bara kolla någon bra serie och dricka varm choklad eller te. Jag bara älskar att allt blir extra mysigt, därför tänkte jag visa er något jag tycker är snyggt och ha nu till hösten. Jo det är nämligen svart och guld, att man matchar det på något vis. Jag tycker det kan vara snyggt och ha en vit stickad tröja, svarta jeans och sedan svarta naglar med guldiga ringar till. Så himla fint!

Kram

Likes

Comments

Hej!

Som ni nog ser är jag tillbaka igen, med massor med ny inspiration och ny motivation till och faktiskt blogga. Ni ser nog att det är lite ändringar i designen, kommentera gärna vad ni tycker om den! Jag skrev i det senaste inlägget att jag faktiskt själv inte visste när jag skulle börja blogga igen, men nu är jag tillbaka och det känns bra. 

Kram

Likes

Comments

Hej!

Som ni nog har sett så har jag inte bloggat på ett tag, detta beror på att jag inte alls har någon ork eller inspiration till det. Jag ska inte sluta blogga helt, men när jag börjar blogga igen det vet jag inte. Det kan ta upp till dagar, veckor men så fort jag har inspirationen igång igen så lovar jag att börja blogga igen. Bloggen ska inte vara någon press utan det ska vara något jag tycker är kul om ni förstår!

Mobilbilder :) 

Kram 

Likes

Comments

2 bra låtar i mina lurar just nu Likes

Comments