Jag är så sugen på att beställa skor från Zalando! Vill ha ett par gula skor! Får se om jag beställer dessa ovan i höst om dem finns kvar. Det är så mycket jag vill ha just nu så man får prioritera!

En sak till, jag har köpt kläder från Nelly som har kommit! Så jag ska försöka hinna med att ta kort på dem antingen imorgon eller övermorgon så ni får se vad det är jag har beställt😃.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Jag har fått nå ryck igen! Jag är så trött på våran gråa färg på väggarna så jag har börjat riva ner tapet i hallen. Vi ska upp med en fin vit tapet sen! När hallen är klar så ska vi måla om vardagsrummet vit, trappen ska spacklas och målas och likaså hallen på övervåningen! Så det blir nog bra när det blir klart😃👏🏻

Likes

Comments

Eftersom grabben min växer så det knakar så beställde jag hem ett lass med kläder från H&M. Jag köpte i storlekarna 86 och uppåt som han kan ha senare! Så nu räcker lagret ett tag till:)

Likes

Comments

Hur gott ser inte det här ut att vara? Knäckebrödpizza! Så gott!

Likes

Comments

Hemma från dopet för min gudson Melker! Så underbart ❤️vädret i behåll och så fint!

Likes

Comments

Vi är nu hemma i Borlänge men jag har haft en underbar semester i Göteborg! Vi ska dit snart igen😊

Likes

Comments

Bilderna är tagna för ett tag sedan

Ja.. Kewin är snart 11 månader..Gud vad tiden går fort. Jag hade det lite bråkigt med att sluta amma om ni minns det? Jag testade allt möjligt med att byta flaskor, annan välling, ja, jag gjorde allt för att sluta amma, men till sist så gav jag upp.. Kewin fick amma på som vanligt. Tony fick försöka mata Kewin istället med gröt.. och då helt plötsligt äter ungen haha. Han äter upp fulla tallriken med gröt! Och jag blev överlycklig!! Vi hade nämligen varit till bvc och kurvan visade sig nästan peka neråt så jag visste mycket väl att Kewin behöver få i sig mer än bara bröstmjölk.. (det här var när Kewin var mellan 8-10 månader).

Och nu kan jag faktiskt säga att jag har slutat amma!!! Nu i efterhand så tror jag det är A och O att sluta vid rätt tillfälle. Kewin var helt enkelt inte redo för att sluta amma förens han var 10 månader och då åt han väldigt mycket mat också.. så jag bestämde mig där och då för att sluta helt och det gick! Nu är mina bröst som tomma små påsar haha, men vad gör det?

Jag längtar nästan till nästa bvc besök så jag får se hur mycket Kewin väger.. eftersom han bara gick upp 400g sist. Spännande!

Likes

Comments

Hej!
Nu var det ett tag sedan sist igen.. jag ligger just nu i sängen och ska snart till att sova!
Men först tänkte jag lägga upp lite bilder på vad som har hänt sedan sist vi såg.

Jag, Tony och Kewin blev bortbjudna på mat för inte allt så länge sen hos Linda och Martin! Hamburgare med sötpotatis, så himla gott!

Vi firade Lina och Tony som fyllde år! En riktigt lyckad fest måste jag säga!😃

Vi firade midsommar❤️

Midsommar, bal, fester.. skönt att det händer lite nu när man är mammaledig😏

Likes

Comments

Jag har fått mina fransar fixade av min vän Nadia Cronlöf! Så nöjd! Man får liksom ett helt annat ansikte med långa fransar, älskar det😁

Likes

Comments

Lite mobil bilder på hur kvällen såg ut idag. Min mamma har varit här och hämtat 2 kartonger fullt med väskor och skor. ( jag har bilder tagna med kameran som ni kommer få se imorgon).

Likes

Comments