God morgon !

Här ligger vi fortfarande i sängen och drar oss. Gera jobbar helgen så det är bara jag, Noah och Dexter idag. Inte alltid så smidigt att ha hund när man är ensam med en liten hemma. Det gäller att ta en dag i taget och lösa det så gott det går.

Vill gärna börja förberedda inför semestern då största delen av planeringen ligger på mig, men också för att jag är ett kontrollsfreak! Känns som att det är så otroligt mycket att tänka på helt plötsligt när man har en ny familjemedlem. Så mycket som ska med, barnvagn, bilbarnstol, Dexter ..

Noah äger inga sommarplagg än så det får bli prio ett! Eftersom vi inte vågat oss på stan än då han fortfarande känns för liten för att strosa runt bland en massa folk så får det bli online shopping ett tag till. Hittade en hel del nya favoriter från Zara!


Trevlig helg <3

Likes

Comments

Hej !

Det här är min lille Noah, han är född den 13e februari. Tiden går så sjukt fort, känns som att det var igår vi fick veta att en bebis var på väg!

"Efter att ha misslyckats med teoriprovet åkte jag hem helt förkrossad. Hade börjat må illa och kallsvettas inne i salen, all min fokus låg på att inte börja spy. Behöver jag nämna att jag var först med att gå därifrån? Var kom all den här nervositeten ifrån? Jag som hade pluggat så hårt!! Väl hemma somnade jag på soffan, och nånstans när jag höll på att somna, mitt i drömsömnen, slog det mig.. Jag är med barn! "

Likes

Comments