Idag har jag och min underbara make varit tillsammans i 15 långa men underbara år och om exakt 3 månader har vi varit gifta i 13 år och om exakt 5 månader fyller jag 35 år..

Vi har hunnit gå igenom en hel del under vår tid tillsammans men det finns ingen som jag hellre hade delat mitt liv med och gott igenom allt med. För oavsett vad som har varit jobbigt så har vi varit varandras stöttepelare att luta sig mot när det stormat som värst.

Vi firade dagen med att gå på hockey och bara njuta av varandra. Tyvärr så torskade AIK med 4-7.

Och nu tänker jag krypa ner i sängen och avsluta en bra dag trots torsk.

Ha det bäst!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

I dag var jag tillbaka i klassrummet igen efter 2 dagar där jag inte mådde så bra förra veckan och därför höll mig hemma. Jag upptäckte att trotts att jag missat 2 lektioner så hade jag inte missat mycket alls och hängde med bra ändå idag vilket var skönt. Jag har kommit på att matte ska inte vara svårt, men det får inte gå för lätt heller, för risken är att man sitter och antingen dumförklarar sig själv för att man tycker att det är för svårt och är det för lätt så kan man dumförklara sig själv för att matte är inte så lätt det ska gå fel... tänker man, i alla fall jag. och tydligen några fler i klassen.

Jag har bara tagit det lugnt efter att jag varit i skolan och pluggat lite mer matte här hemma.

Nu ska jag snart krypa ner i sängen och för hoppningsvis få sova. Det blir tyvärr inte så mycket sömn när jag har mensen men det börjar bli en vana efter slutat med p-sprutan för några år sedan...

önskar er en god natt och trevlig Kväll.

Ha det bäst!

Likes

Comments

Dagen har överlag varit bra. det gick jättebra att jobba. har mest tagit det lugnt sedan jag kom hem och myst lite med älsklingen.

Nu tänkte jag överge soffan för sängen och sätta på en film och eventuellt somna tidigt om kroppen och huvudet går med på det.

Ha det bäst!

Likes

Comments

Försäsongen har varit igång ett tag, all cred till alla som stått där på skytteholm i kylan, men jag är för lat och snål för att kolla på den, haha.

Idag hade AIK cupmatch mot Syrianska, den sågs hemma i soffan, eftersom att vi inte hade biljetter och jag satt och plugga fram tills det att matchen började. Vi vann med 2-1 och torskade tyvärr i hockeyn med 3-2 mot Oskarshamn vi följde inte matchen så noga då jag åter gick till mattestudier för att komma ikapp de missade lektionerna och ligger nu endast åtta tal efter tar de i morgon efter jobbet om jag är pigg nog för det annars så tar jag de på måndag.

I morgon väntar jobb mellan 8-16 ska bli kul och skönt att jobba lite. Så ikväll blir det tidigt i säng så att man orkar kliva upp imorgon bitti.

Ha det bäst!

Likes

Comments

Jag har varit hemma från skolan i två dagar för att ladda batterierna lite och samla tankarna då de är rena kaoset i huvudet just nu.

Fick ett mail av min mattelärare där han märkt att jag inte varit på ett par lektioner, han skrev också att jag hade klarat provet. Vilket gjorde mig gladare och även såg lite ljusare på att fortsätta med matten och resten av de kommande studierna.
Jag undrar fortfarande lite vad jag har lyckas göra för avtryck hos honom. Men är glad att han kollat hur det är när man inte dyker upp som man ska..

kvällen har bestått av att se på film. Började med kung fu panda 3 och kör nu på att se Hercules. Imorgon blir det att plugga matte så att jag kommer ikapp det jag har missat på dessa lektioner.

Ha det bäst!

Likes

Comments

Jag känner mig både mentalt och psykiskt slut i kroppen. Ser ingen vits med att fortsätta studierna även om det ger ett framtida arbete... Även motivationen och allt som brukar inspirera mig har för tillfället falligt bort.a

På allt detta så har pollensäsongen sakta börjat göra sig påmind för i år vilket gör att jag blit ännu tröttare pga att jag blir så pass täppt.

Jag känner lite för att gräva en grop och inte kliva upp ur den på ett tag. Men jag kom även på att allt jag känner just nu är stressrelaterat och hänger ihop med att jag åker mellan skolan och hemmet har sällan orken eller framför allt inte råd att göra något just nu vilket gör allt så mycket jobbigare.

jag har dessutom tagit bort mina långa naglar som jag brukar ha så känner mig naken och har extremt svårt för att stava.. det blir inte bättre för att telefonen har sparat alla stavfel man har gjort.

Jag är glad över att min underbara make är den han är och stöttar mig i allt jag tar mig för.

Ni får ha en toppen kväll.

Ha det bäst!

Likes

Comments

Idag är det alla hjärtansdag, hoppas att den har varit bra för alla singel eller i förhållande. Vi firar sällan alla hjärtans dag då vi har våran årsdag ganska precis om en vecka så istället för att ha kaka på kaka med att visa vår kärlek så tar vi det på vår dag i stället.

Det är även dagen efter provet i matten jag tror att det gick bra, miniräknaren började bråka under provet vilket inte var så kul. Så hamnade lite i tidspress på slutet vilket aldrig är bra.

Jag var ganska så slut igår efter provet samt att en del av spänningarna i musklerna släppte, så det är lite en anledning till att det inte blev något inlägg tyvärr.

Idag har jag varit på semelfika på jobbet det var jättetrevligt, men eftersom jag inte kan äta traditionell semla med mandelmassa pga allergi så fick jag en med vaniljkräm som var suveränt god, det fanns även alla hjärtansdag godis vilken en godisråtta som mig tyckte va gott.

önskar er en fortsatt trevlig alla hjärtansdag.

Ha det bäst!

Likes

Comments

Just nu är längtan stor efter att provet i morgon ska vara över. Spänningshuvudvärken är tillbaka igen inte så kul.. har inte pluggat så mycket som jag kanske borde ha gjort i helgen men kände att med alla timmar jag lagt i veckan så behövdes en paus för att inte råka ut för en härdsmälta på provet.

det blir inte så mycket mer skrivet ikväll då jag ska mysa vidare med maken och bara försöka slappna av.

Ha det bäst!

Likes

Comments

Idag så har jag och min underbara make agerat matchvärdar för AIKs damlag i innebandyn, det var kul. Det var ju ändå en massa år sedan som vi jobbade på innebandyn för herrlaget fick även träffa några härliga männsikor som man inte ser så ofta.

Det blev en välbehövlig paus i tenta studierna. Jag längtar så till på tisdag när denna tenta är över. men har ju fortfarande slut tentan kvar.

Vi har precis ätit middag och det blev råstekt potatis stekt kassler och stekt banan det var så gott, och så länge sedan vi åt det här hemma.
Nu sitter vi och tar det lugnt och tittar på Sagan om ringen.

Ha det bäst ä!

Likes

Comments

Idag har jag hunnit med en del små ärenden som jag har skjutit på under veckan.

Jag har även varit på lektion och fått en snabb genomgång och repetition av vad som kommer på provet på tisdag.

Då jag tycker att det börjar bli drygt att ladda telefonen 1-2 gånger om dagen, även om den knappt används så har jag börjat titta på en ny. Jag hade börjat titta på Samsung galaxy S8 men eftersom deras S9 lanseras i slutet av månaden har jag även börjat kolla och jämföra den. Jag hade en fråga som jag tänkte att de på phonehouse skulle kunna svara på men säljaren där tyckte att jag skulle satsa på en Samsung Note 8 istället, men jag tycker att den känns stor i handen då jag har halvsmå händer. Men då säljaren talade sig varm om note8an så vet jag inte.

Men det är ett beslut som ligger på framtiden och inget jag tänker fatta nu i alla fall när jag är trött.
Så nu tänker jag tvätta av mig sminket och sedan krypa ner i sängen.

Ha det bäst!

Likes

Comments