FORTSÄTTNING FÖLJER

INREDNING, VARDAG

Idag fortsätter jag med rummet som tyvärr inte blev klart igår pga gnällig bebis, och energin blev låg, men idag mina vänner så SKA detta bli klart. Någon måste säkert ha ögat mig, för jag var så inställd på att bli klar med allt igår, menmen.

Kläderna är nog det värsta med hela rummet, dels varför det tar så lång tid för guuuud va mycket kläder Melwin har. Han är verkligen bortskämd när det kommer till det och jag har numera även bett mormor och farmor att sluta köpa så mycket. Kommer själv inte ihåg jag sist köpte något plagg till mina barn, för dom hinner på riktigt först! Så nu är det slut med det tills jag själv inte hojtar att han behöver något. Finns så mycket nytt med prislapp på som inte hunnit användas, då kan ni ju förstå hur mycket han har.

Nu när jag ändå har tiden och orken så har jag faktiskt bestämt mig för att sälja vidare hans oanvända grejer för en billig peng. Redan några mammor som fyndat fint och tycker verkligen det är superkul att faktiskt sälja vidare.

Nu måste jag verkligen fortsätta med hans rum och dricka upp mitt kaffe, för idag har jag även lashlift på schemat och jag är så taggad!

Vi hörs!

Gillar

Kommentarer

PRODUKTIV DAG

VARDAG

Hej på er! Idag måste jag faktiskt ge mig en klapp på axeln för att jag är och försöker vara så produktiv som möjligt nu när vädret är så tråkigt. Först och främst har jag äntligen tagit tag i Leahs garderob och rensat det som numera är för litet, hunnit med en runda till Hemköp, samt tagit en promenad när jag ändå var ute på vift. Dock har jag en hel del kvar, bland annat Melwins rum, för ikväll mina kära vänner så SKA Melwin börja sova i sitt rum. Nu räcker det! Även fast det är sorgligt och tråkigt och det kommer säkert att ta tid tills han vänjer sig, så måste vi börja någon gång. Snart är han 3 år gammal och det är tyvärr dags. Tycker verkligen att det är super tråkigt, men vi orkar inte turas om i soffan längre. Nu får det helt enkelt vara nog, så önska oss lycka till med det!

Vi köpte alltså sängen för ett år sedan och vi har ännu inte riktigt fått en riktigt rutin när det kommer till att sova i sin egna säng. Nu känner vi efter att Leah har kommit, så är det faktiskt på tiden att han sover i sitt egna rum. Tänker heller inte tvinga honom, utan det får ta den tiden det tar. Mer uppdateringar kommer längre fram om hur det går.

Hursomhelst, var ju inte alls det inlägget skulle handla om, men ibland så, haha. Nu ska jag sätta på kaffebryggaren och återgå till projekt: Melle Pelles rum.

Vi hörs!


Gillar

Kommentarer

18/8

VARDAG

@ Åsa Havsbad - Sörvik / Vita Strand

Hej på er! Ska alldeles strax packa strandväskan med massor av gott och tror nog det blir sista gången vi får njuta av vid havet enligt väderprognosen. Så idag ska vi verkligen ta vara på solen och verkligen njuta av! Känns typ sorgligt att skriva det, men ska vara ärlig med att jag faktiskt saknat hösten. Men nog om det! GOT TO GO!

Hoppas ni får en fantastisk dag!

Gillar

Kommentarer