Jag krigar på med min första fråga fortfarande, helt sjukt hur långa och tuffa frågor det är där jag måste hitta så mycket fakta om en fråga och sen skriva ner allt tillsammans så att man förstår något utav det jag har funnit. Liksom allt måste slutligen ha en röd tråd i sig i min text. Jag kommer sitta tills inatt för att göra klart frågan för den kan jag inte släpa med mig tills imorgon då måste jag tidigt vakna upp och börja plugga, och inte som idag där jag försov mig till tio och började runt tolv tiden.

Men wish me luck guys och är så tacksam över att ni finns här och följer med mig här på bloggen. Glöm inte att kommentarsfältet finns om det är något ni vill att jag ska lägga till mer, eller inte, frågor osv. PUSS

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

​ Sitter här framför datorn och lyssnar på poddar speciellt den som Alice och Bianca har gjort sen så försöker jag förberedda mig inför hemtentan som startar imorgon 08:15. 

Men idag vaknade man runt åtta men som vanligt degade man till nio sen gick man ut med hunden på en prommis, planerade att gymma idag med en timmas kondition sen rygg och axlar som avslutningsvis men runt tolv tiden efter att man hade borstat zingo och badat honom i 2 timmar så tog jag mig till gymmet. 20 minuter i träningen får jag sms från mamma att vi ska få gäster prick som var då om 35 min så min träning blev inte helt hundra. Körde 20 min spring sen tre ryggövningar. Så jag tänkte nu efter  lite pluggande gå tillbaka till gymmet och verkligen springa i 40 minuter! För kände att jag inte kunde köra all in på passet imorse. 

Men ska läsa lite nu inför morgondagen som förhoppningsvis kommer bli bra och att man inte får hjärnsläpp/panik och inte klarar av alls.  Får in fyra frågor och vill göra två imorgon, två på torsdag sen att man bara kan lägga till saker på fredagen men vi får se hur det går nu.... 

Likes

Comments

Heej! Ligger här nu med FaceTime på och pratar med B innan jag börjar lektionen igen 15:00.
Medans många av en har lov så började jag 08:00 och slutade 10:00 sen så har jag håltimma till tre. Under dem timmarna åkte jag till gymmet körde ben, efter det åt jag mat och sen ut med zingo. Nu så som jag skrev innan är de FaceTime men måste börja åka snart till Universitetet!

Sen plugg guys... heja mig!

Likes

Comments

Lite TB på Alla hjärtans outfiten får ju inte glömma lägga ut alla bilder som jag har tagit för annars tog jag dem i onödan!

Men kära ni nu på onsdag börjar min hemtenta som betyder att jag kommer få inskickat frågor just på onsdagen och kommer ha tills på fredag 17:00 att klara av dem frågorna och skriva på ett vetenskapligt sätt med alla referenser osv. SÅ idag, måndag och tisdag kommer jag läsa på allt vi har haft på våra seminarium så jag kan anteckna lite så man känner sig lite mer beredd när man får dessa fyra frågor. Sen onsdagen till fredagen är jag helt OFF från allt och kommer bara skriva på hemtentan. Så denna vecka kommer jag göra ett break med er, kanske under natten fixa små inlägg som kommer upp men vill berätta till er om detta så ni inte tror att jag har slutat med mitt bloggande!

I WILL BE BACK!

Likes

Comments

Finally nu kan jag skriva av mig om fredag kväll/natt!

Så vi började åka mot Linköping runt 18:30 och vi kom halv tio till klubben. Vi hittade ett bord satte oss där och resten tog några drinkar själv var man den som körde bilen så inget för mig. Vi tog många bilder i början när vi kom fram till klubben så man(Jag) kunde njuta av kvällen utan att tänka på att jag missar att ta bild på min outfit.

Men vi stod vid vårt bord, satt ibland men sjöng till alla låtarna. Det värsta var att det inte fanns nån täckning alls i klubben så jag gick upp bara för att meddela B om att mig kommer han inte kunna nå under kvällens gång för täckningen suger, han hade gymmat och precis kommit hem och klockan var nog runt halv elva tiden.

Under kvällen så tittade man runt på folket, om man känner någon från Örebro som kommit på samma fest, sjön till musiken sen från ingenstans bland folkmassan står han där. Jag blev helt stum och glad och kramade om honom sjukt hårt för trodde inte att B skulle komma ikväll, men det gjorde han för att överraska mig! Såå fint av honom och efter de blev min kväll så mycket bättre! Vi alla festade till halv tre och sen var det dags att köra hem!

Kan säga att köra hem vid den tiden var sjukt, såg så många rådjur och flera var på vägen så fick tvärnita några gånger sen köra 50-70 km/h för att oavsett om viltstängslet var uppe fanns dem där på vägen. Vi var hemma vid fem tiden.

Men kvällen var underbar guys, speciellt när man inte anade om att han skulle komma den kvällen!

Likes

Comments

Heej!

Wow, gårdagen gjorde mig verkligen helt slut efter födelsedagskalaset då det var väldigt många barn där borta och jag tog med mig hunden Zingo där ungarna först var väldigt rädda för honom men senare så kunde dem inte släppa taget om hunden och lekte med honom hela kvällen. Zingo sprang tillslut till mig för han pallade inte längre och jag själv var helt slut över att springa efter ungarna och se till att inget händer med Zingo. Så runt halv tio fortfarande hos min kusin somnade jag på soffan efter att ungarna hade gått hem, jag hade först av allt ätit ihjäl mig så var proppmätt sen så var man i varv med hunden och ungarna. Så när jag kom hem så somnade jag direkt och glömde helt att skriva inlägget om fredags!! MEN idag så kommer den samt med massvis med bilder!

Likes

Comments

Heej!!

Tänkte kör en lång berättelse om gårdagen ikväll när jag sitter vid datorn och kan skriva as snabbt sen så är jag just nu hos min kusin och firar hennes födelsedag!

Men tänkte så ni inte klagar får ni lite close up bilder på mig från gårdagen! Vi körde till Linköping och det var en helvetetes väg hem men mer om det ikväll guys! SEEEN SÅ FICK JAG EN HELT UNDERBAR ÖVERRASKNING under kvällen!

Likes

Comments