Hej mina små jordgubbar! Jag ska berätta lite fakta om mig. Jag är en 12 årig tjej som älskar djur och sport. Mitt favorit land är Spanien/madrid. Jag är ett stort fann av 1D & CR7 Jag har 3 bästa vänner jag tycker väligt mycket om! Natalie, Lisa & Nour. Den jag hänger med mest är Nour. Den jag hänger nästan aldrig med är Lisa. Becus hon bor i stockholm och jag i nödinge. Jag bor i Nödinge norraklöverstigen 14. Jag brukar gå på skolan på dagarna och på fritiden är jag antingen med kompisar eller med familjen. I den här bloggen ska ni få följa mitt liv och jag hoppas ni stannar! Jag är lite galen ibland om jag själv får erkänna haha men! I alla fall där fick ni fakta om dig!! Hejdå mina små jordgubbar!!!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

​Hej mina jordgubbar! Idag är det ju 17 februari! Jag har bara spelat på datorn och ätit. Så de har väl varit en tråkig dag idag tyvärr. Men jag hoppas ju såklart att ni har haft en bra dag! Som ni vet eller vet inte om ni vet men jag kommer resa till Spanien om 3 månader. De kommer jag att flma att. Så missa inte avsnitt 1 resan i spanien. ❤ Alla har inte sportlov beklagar men jag har de. I alla fall till de som har sportlov. Ha Ett Trevligt Sportlov! Hejdå mina små jordgubbar!

Likes

Comments

Hej mina jordgubbar! Idag är det ju alla hjärtansdag!! Jag har fått en choklad aks av en under bar bästis. Hon heter Nour namrou. Ja köpte en björn med ett glas till henne och hon blev såå glad!!. Aja denna dagen blev en underbar dag. Ni kan väl kommentera om vad ni gjorde på alla hjärtansdag! I alla fall se mina vidios Youtube.com Leilas beauty. Ha en trevlig dag mina jordgubbar!!


Likes

Comments