God morgen!

klokken har passert 12 og jeg driver å fikser meg til jobb så tenkte jeg kunne poste et lite innlegg i samme slengen. I går sovnet jeg ganske tidlig i en helt grei form men jeg har ligget halv våken i hele natt med masse svette, hodepine, vond hals og tett nese. Det har vært helt umulig å sove og jeg skjønner ikke hvordan det der plutselig kunne ha skjedd. Har jo vært småsyk i flere uker nå så dette var vel kanskje et tegn på at jeg burde skaffe noe produkter til å bli frisk igjen, har unngått å dra til legen fordi jeg altfor redd sykehus og har en utrolig sto sprøyteskrekk som da vil si at blodprøver ikke er helt min greie. Sist gang jeg tok blodprøve måtte mamma være med meg og da besvimte jeg, haha. 21 år gammel og må få med meg mamma til å bli med meg til legen, det er jo kult. Men får håpe dette går fort over!

Utenom at jeg er syk så skal jeg jo som sagt på jobb og håper dagen går fort så jeg kan dra hjem å slappe av litt, gruer meg til å gå ut siden det er så kaldt. Men det får gå, vi nordmenn er jo vandt med den kalde tiden her.

Likes

Comments

Heihei!

Som dere sikkert ser så er dette mitt første innlegg her på nouw, er veldig ny inne her og opprettet denne bloggen for noen (eller en del) uker siden. Har hatt ganske lyst til å blogge men har aldri fått kommet ordentlig igang men nå er det på tide synes jeg. Jeg blogget jo for blogg.no for mange år siden så i mine tenårings tider var jeg ei liten bloggjente, men mistet interessen dessverre. Mine tanker om å starte igjen har kommet og gått, kjøpte meg til og med et kamera for noen år siden for å starte igjen men det skjedde aldri så jeg solgte det videre, haha. Denne gangen har jeg hatt lyst kjempe lenge så da er det jo bare å kjøre på!

Men jeg tenkte å fortelle litt om meg selv bare for å starte et sted. Jeg er 21 år gammel og bor i Oslo, flyttet hit for 1 år siden og trives utrolig mye. Har blitt kjent med masse gode og fine mennesker, og jeg jobber på en restaurant i Bærum. Kommer egentlig fra et lite sted som heter Hamar hvor jeg ikke har vært på besøk hos siden jeg flyttet så det er vel snart på tide.
Bortsett fra at jeg jobber så bruker jeg fritiden min på venner og trening på de dagene jeg ikke jobber men det er ikke så lett siden jeg jobber hver dag. Men klager ikke, tjener jo penger og det er jo noe man trenger.

Grunnen til at jeg flyttet hit til Oslo er egentlig at jeg ville bort fra Hamar og utforske en større by med flere muligheter ettersom jeg fortsatt ikke vet hva jeg vil bli eller studere. Ikke noe vondt ment mot Hamar men det er ikke akkurat så mye man kan utforske på der, og jeg har alltid en veldig nysgjerrig person som liker å se og gjøre nye ting. Er også utrolig glad i å være sosial og kunne komme meg til steder uten å måtte planlegge, som vil si at jeg er en spontan person. Og det er ganske vanskelig i Hamar når man ikke har lappen. Har ikke ikke akkurat gjort så mye her i Oslo etter at jeg fikk en jobb men jeg trives veldig og det er jeg fornøyd med!

Tenkte å avslutte her og skrive noen innlegg jeg kan poste, håper dere ser frem til å høre fra meg igjen! Dette er så spennende.

Likes

Comments