Jag söker idag någon bloggare med många följare som vill mer än bara tjäna pengar på annonser.
Vi kan bygga en webbshop billigt samt lägga in unika varor från fina leverantörer som passar just din nisch.
Vi har fina varumärken som Kerstin Florian, RFM Brands och många fler.
Mejla mig på andreas@droshi.com om intresse finns

Likes

Comments

Ledarskap är någonting som vi alla bär inom oss. Vi leder oss själva varje dag och det är just där allt ledarskap börjar. Vad behöver väckas i din/er vardag för att bli allt det där som just ni strävar efter?
Andreas kommer till ert företag och inspirerar samt ger kunskap, erfarenheter och aha-upplevelser kring viktiga faktorer som kommer att bygga just er rätta företagskultur

Det är fyra faktorer som gör att en rätt kultur byggs.
Attityd = Inställningen som vi alla bär inom oss och kan välja.
Motivation = Vad som driver oss att göra rätt saker.
Struktur = Hur vi agerar, gör och tänker i det vardagliga.
Kunskap = Vad bör alla veta tillsammans för att helheten blir bäst.

Boka mig här

Likes

Comments

Då träffade jag Creative Headz idag. Otroligt bra frisörkedja som växer fram. Älskar deras miljö och interiör. Bra tips på frisörer i Sthlm.

Likes

Comments

Nu känns det verkligen att våren är på G. Vaknar till pigg fågelsång och ljusare dagar. Bara att kliva upp och göra en riktigt bra frukost, sedan gymmet. Känner mig taggad idag.

Likes

Comments

Nu har jag varit på en riktig roadtrip. Håller mig nere i Strömstad, Varberg och Falkenberg. Alltid kul att komma in i vackra miljöer. Det är inte alltid det dyra som många tror är grejen. Grejen är att kunna blanda vackra färger med unika föremål och sedan bara sätta ihop det hela så det matchar och skapar stil.

Likes

Comments

Har varit borta en hel vecka nu och passat på att träna på annat gym. Alltid kul med nya miljöer och nya människor:). Förändring är ofta något som berikar inom alla områden. Gör du alltid det som du brukar göra så får du alltid det som du brukar få. Vill du se något nytt så måste du börja göra något nytt.

Likes

Comments

Jag vet att jag nog tillhör en av de få som bloggar bland killar här haha. Men I don`t care. Jag har alltid varit lite annorlunda och gått min egen väg. Gillar att skriva av mig och då blir detta ett grymt bra forum. Älskar denna bilden som togs då jag jobbade som stylist på Björn Axen i Sthlm. Jag gillar att skapa, måla och designa så det kommer nog bli ett och annat tugg kring det. Fick till min träning idag också som jag mår så grymt bra av. Kommer att inspirera och ge mycket av positiva tankar här. Vill låta detta forum vara ett forum där jag kan inspirera och kanske ge positiva tankar som får andra att helt enkelt må bra. Simma lungt.

Likes

Comments