Header

Efter en lang og travl uge, har jeg nu endelig tid til at skrive et indlæg om Paris. I sidste weekend var jeg på en weekend-tur i Paris med min søster. Vi har begge været i Paris før og besluttede derfor at vi skulle have en lidt afslappende weekend med både shopping, en smule sightseeing og lækker fransk mad. Men vi skulle også have tid til at nyde Paris i rigtig ”Parisienne” stil, ved at sidde på en hjørne cafe, drikke cafe au lait og kigge på alle de interessante modebevidste franskmænd. Det var alt i alt en fantastisk weekend, ligesom vi ønskede det og vi oplevede en masse nye spændende steder.

Min lille guide i Paris:

L’avenue: Er en moderne central restaurant på shopping gaden Avenue Montaigne. Stedet er virkelig blevet populært igennem de sidste par år, både pga. Det utrolige lækre mad, den gode beliggenhed og det moderne franske design. Vi fik begge en lækker pasta-ret , en salat og et glas rosé. Det er helt klart et sted jeg skal hen igen!

41 Avenue Montaigne,

75008 Paris.

Hôtel Costes: Er et kendt hotel og restaurant i Paris. Vi var derinde for at mødes med min bedste veninde fra Israel, som også var i Paris samtidig som os. Stedet var virkelig unik, eftersom restauranten var mikset med både gammel og moderne stil og da solen kom frem åbnede de for taget. Eftersom vi næsten lige havde spist morgenmad, fik vi bare en kop kaffe og et glas vin. Min veninde fik dog en lækker omelet af æggehvider, med spinatblade på toppen, som jeg helt sikkert skal have næste gang jeg kommer på Hôtel Costes.

239-241 Rue Saint Honoré,

75001 Paris.

Ob-la-di: Er også en hyggelig central cafe i Paris, som servere hjemmelavet økologisk mad og desserter. Vi tog derhen søndag efter kaffe på Hotel Costes, vi var derfor ikke vildt sultne. Vi fik begge en avokado toast med chimichurri og granatæble. Det var virkelig lækkert og stedet er helt sikkert et besøg værd.

54 Rue de Saintonge,

75003 Paris.

Mine 3 ynglings seværdigheder i den franske hovedstad:

Det smukke Eiffeltårn, shopping gaderne Avenue des Champs-Élysées og Avenue Montaigne og sidst men ikke mindst Montmartre + Sacré-Cœur, som er det mest charmerende kvarter med små cafeer, boder, musik og den mest fantastiske udsigt over Paris 

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

Hej igen. I februar købte jeg de her flotte sko fra Gucci, men pga. det regnfulde vejr i Hamborg har jeg ikke haft mulighed for at bruge dem. Men heldigvis får jeg muligheden i denne weekend, hvor jeg skal til Paris. Jeg regner med at lægge nogle billeder op fra Paris i mit næste indlæg og give nogle gode tips til restauranter m.m.  

Hallo again. I bought these beauties from Gucci in february, but since the weather in Hamburg is very rainy, I didn't have chance to use them yet. But luckily I'm going to Paris this upcoming weekend and I hope I will get a chance to wear them. I will post pictures from Paris and make a little guide to good restaurants in my next post. 

Likes

Comments

Hej, mit navn er Louise Brøndum Hjorth. Jeg er en livstils-blogger der bor i Hamborg. Jeg elsker alt det gode i livet som at rejse, mode og mad. Jeg håber at min blog vil give jer inspiration og give jer et indblik i hvordan livet er i smukke Hamborg.

//Hi, my name is Louise Brøndum Hjorth. I'm a Hamburg-based lifestyle blogger from Denmark with a passion for all the good things in life: travel, fashion and food. I hope that my blog will give you inspiration and give you an idea of how life is in beautiful Hamburg.

Likes

Comments