Nya inlägg

LOVELY DAY IN COPENHAGEN

Vilket härligt avslut på detta höstlov! Detta var klart höjdpunkten och något som absolut var mer längtat än något annat- En dag i Köpenhamn! Nu har det gått några dagar sen besöket i Köpenhamn, men det är absolut värt att skriva om haha. Besöket till Köpenhamn var väl för garderobens skull, jag ville gärna shoppa på klädkedjor som saknades i Sverige som Arket, Abercrombie and Fitch, stora varuhus som Illum och Magasin. Och självklart var jag ute efter ett plagg ur samarbetet mellan Erdem och HM som jag tyvärr aldrig fick tag på i H&M:s butik i Malmö, då man skrivit fel information där endast damkollektionen skulle finnas (tänkte skriva ett längre inlägg om detta stora misstag!). Men jag fick tillslut plagget jag ville ha, nämligen i en H&M herr butik (i Köpenhamn), dock kostade den cirka 200 kronor dyrare ifall man översätter priset till svenska kronor, ifall någon bryr sig haha. Det berodde på valutan.

Här ser ni även min outfit för "en dag i Köpenhamn". Jag var ganska nöjd med den, tyckte den var bekväm och framförallt varm, nästan för varm hehe. Trodde det skulle vara svinkallt, men det visade sig vara ganska varmt när man passerade ut och in i alla butiker! Men färgmässigt tycker jag det duger. Den orangea halvpolon gör hela jobbet, den lyfter verkligen fram den gråa kappans detaljer samtidigt som kappans svarta "knappar" förstärks av läderbyxornas glans, perfekt om du frågar mig!


Stickad halvpolo: H&M Studio A/W 2017/ Kappa: Global Work/ Väska: Köpt i Hong Kong/ Läderbyxor: Zara/ Skor: COS/ Strumpor: gamla från H&MGillar

Kommentarer

elinm
elinm,
Åh, vill också till Köpenhamn!
nouw.com/elinm
leekinlok
leekinlok,
Shoppingen i Köpenhamn är verkligen inte dåligt!
nouw.com/leekinlok
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Liknande inlägg