Header

Idag är jag ledig, och sjuk. Jävligt onödigt att få feber och världens förkylning när man bara vill upp i backen och hänga med los friendos ju.

Jag har det bra här, trots att jag är sjuk. Det är liksom okej, för allt är så bra ändå. Avslutade 2017 och kickstartade 2018 med personerna här som betyder mest för mig. Nyårsafton bjöd på krök som utvecklades till fest hos mina bästa vänner på Eagle Drive. Nyårsdagen bjöd på bakishäng i soffan hela dagen med samma fina människor. Efter 3-4 filmer och indisk take away var vi nästan människor igen.

I förrgår begav jag, Hanna och Chris oss upp på berget för att lära oss åka snowboard vilket gick över förväntan. Efter blod, svett och 90 minuter var vi äntligen nere i village vilket firades med en varm choklad innan jobbet kallade.

Men idag är jag som sagt sjuk, så på 3250 Arbutus Drive görs det inte många knyck idag. Ska in till village senare ikväll för att uträtta lite bankärenden och köpa lite middagsingredienser, men annars rör jag mig inte ur fläcken.

Hoppas ni har det bra där hemma vänner, xx

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hade ju till en början tänkt att detta skulle vara en high quality blog men ni som känner mig vet väl att sånt tänk inte håller allt för länge.

Kör en liten throw back/best of so far. Here we go!

Whistler har bjudit på en hel del fina vyer...

... och på två olika jobb varpå Supervisor position på COWS var det jag föredrog.

Partystad som det är har Whis även bjudit på en hel del öl, vänner och glada miner. Glada hemmafester på Eagle Drive, spårade utgångar med Hanna och okända maskerade män, quality time med mina roomies.

En del skidåkning och aprés med my lads hann jag med innan jag lyckades skada foten.

Efter en hård utekväll på Brandys tog jag och hanna initiativet till att fixa en julgran, och även pynta den vid 03-tiden. Bra jävla julgran ändå

Whistler har bjudit på inte mindre än tre flyttlass, en hel del storhandlingar och en massa leenden.

Har lyckats med två helt ok spegelselfies, slänger upp dem för att påminna er om hur jag ser ut, just in case anyone forgot.

Likes

Comments

Idag fick jag äntligen bekräftat att min visumansökan blivit godkänd och att jag numera får bosätta mig och jobba i Kanada!

Den 11 oktober beger jag mig till Arlanda tillsammans med min kusin Hanna och därifrån flyger vi till San Fransisco i USA och spenderar två nätter. I San Fran möter vi upp Hannas pojkvän och efter vår snabbvisit där flyger vi vidare till Vancouver i Kanada där vi hyr bil och tar oss sista biten till Whistler där vi ska bo.

Vi åker utan varken boende eller jobb så tanken är att vi på plats ska söka med ljus och lykta efter både hus och jobb. Med det sagt kan jag alltså bli borta allt ifrån en månad till ett år, haha.

Likes

Comments