Konsten att hitta uppskattade företagsgåvor till anställda

Är det dags att välja ut de årliga julgåvorna till företagets anställda? Eller kanske har ni nått en milstolpe eller har en årsdag som ska firas? Oavsett vilken anledning som än ska firas så ställs man oftast inför dilemmat att hitta en riktigt bra gåva som uppskattas.

Att välja ut företagsgåvor är ingen enkel uppgift. Speciellt inte om det rör sig om gåvor till många personer. Ska alla på företaget få samma gåva? Hur väljer man då en gåva som kommer uppskattas av flera?

Det låter som en ganska omöjlig uppgift att hitta något som passar alla på företaget då alla individer har olika behov och önskemål. Men numera finns det lösning på dilemmat. Genom att använda dig av gåvokort till dina anställda blir det genast mycket enklare. Varför? Jo, för att du ger de anställda chansen att själva välja ut vilken gåva de vill ha inom en viss kategori. På så sätt blir det garanterat en mer passande och uppskattad gåva än om alla har fått en förvald gåva.

Den mest uppskattade gåvan är den mottagaren själv får välja

Hemsidan gåvokort.net håller fokus på företagsgåvor för alla tillfällen. De erbjuder ett brett utbud av olika koncept av gåvokort som bland annat: Newport gåvokort, Vinga Giftcard, Mannerströms gåvokort, Jopyful Giftcard och Supékort. Det kan exempelvis röra sig om snygg inredning till hemmet, porslin, elektronikprodukter, spel eller böcker med mera.

I de flesta gåvokort som säljs hos gåvokort.net får man även med en så kallad förgåva som delas ut i samband med gåvokorten så att de inte bara bli ett kort vid utdelningstillfället. Förgåvan väljs ut av inköparen som då får välja ur ett urval av populära favoriter.

Gåvokort.net drivs av företaget tsreklam.se som numera är ett av Skandinaviens mest snabbväxande firma vad gäller profilkläder och profilprodukter.

Gillar

Kommentarer