Idag var sista dagen jag praoade hos Team Carlberg, fantastiska människor och hästar att jobba med.
Fick köra lite par med Winston och Mini i skogen och sen körde vi enbet med Nicke och Elton. Hästarna har skötte sig jättebra hela veckan och det har varit roligt att jobba med så olika hästar. Varje häst har en underbar personlighet och är otroligt positiv.
Efter praon blev det lite islatte och mys i solen med finaste Emma och sen en joggingrunda i skogen, nu återstår bara lite plugg inför morgondagens redovisning.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Det har gått tre veckor nu, tre veckor utan ett ordentligt ridpass, tre veckor utan minsta lilla träning, men framförallt tre veckor med ständig smärta.
För er som inte vet så är en hjärnskakning flera små blödningar i hjärnan. Det gör fruktansvärt ont och man vill bara spy. Inte nog med att de röntgade mig när jag var på sjukhuset, de tog även mitt EKG och det visade på ett hjärtfel.

Jag har blivit sjukskriven och fick flytta hem till min mormor ett tag för att ta det lugnt och bli frisk. Jag inser ju själv att jag skulle bli extremt frestad att rida och fixa i stallet om jag var hemma, men jag saknar ju det.
Jag saknar att ha en varm mule som leker i mitt hår, saknar att krama om och pussa på hästarna, saknar att gå ut i hagen och höra hästarna komma galopperande.
Jag saknar skolan, och hur jobbiga de än kan vara så saknar även jag min klass. Jag saknar Alva och våra långa uteritter med vinden som slår hårt i ansiktet när man flyger fram i full fart över fälten. Framförallt saknar jag mina fantastiska hästar och deras positiva inställningar.

Likes

Comments

Äntligen är jag tillbaka i sadeln igen. Ramlade av vår ena häst förra veckan och har varit yr och haft väldigt ont sedan dess. Fick en hjärnskakning och har därför inte fått lov att rida förens nu. Jag kan hittills bara skritta lite för jag ser fortfarande suddigt och har svårt för att hitta fokus med blicken. Men jag är bara överlycklig för att jag kan rida min älskade prinsessa igen.

Testade även att rida på kimblewickbett och Pringlan funkade super på det (dock utan häv). Även om det känns bättre nu tror jag att vi ska åka in till sjukhuset igen för att kolla om det har blivit några allvarliga skador av hjärnskakningen.

Likes

Comments

Jag tror att jag har fattat nu... Fattat varför så många blir fascinerade av havet och dess oändliga djup som bara fortsätter och fortsätter.

Jag tror att det är så att när man tittar ner mot havet och det reflekterar ens egen spegelbild, det är då man vet att något gömmer sig mörkt där nere i djupet under reflektionens sköld.

Precis som att havet är det enda stället man kan se sin spegelbild men även se djupet bakom den, se att det finns ett djup i varje människa som ingen annan än den själv förstår.

Likes

Comments

Idag var det riktigt kallt här i Skåne, -16 grader och hästarna studsade runt som studsbollar när vi släppte ut dem på morgonen.
Pringlan fick träna lite intervaller på ängen men var supertaggad så vi fick ta det lite lugnt för att det är så hårt i marken.
Malva fick träna backträning för att bygga upp rygg musklerna jämnt och träna på att inte hetsa upp sig så lätt.
Hästarna har fått på sig sina allra tjockaste vintertäcken nu så att de inte ska frysa i detta kalla vintriga landskap.

Likes

Comments

Hej!

Jag heter som du säkert redan vet Linnea. Jag är en fjortonårig tjej med två underbara hästar i mitt liv. Malva, ett helt fantastiskt och mysigt fuxsto med en enorm karisma och Pringlan som jag själv fött upp, ridit in och tävlat är även hon en fantastisk häst med en fascinerande personlighet och envishet som få. Mina hästar är mitt allt och jag spenderar all min lediga tid till att antingen vara i stallet eller planera träningar och annat kul. (överst är Pringlan och underst är Malva)

Likes

Comments