Hej alle sammen. Jeg hedder Lea S. Krogh Jensen, men bliver normalt bare kaldt Lea Jensen. Jeg er en 15 årig pige der til daglig går i folkeskole i 9. klasse. Jeg elsker makeup, stil og skønhed og har altid haft en stor interesse for det.

Jeg har valgt at starte denne blog fordi jeg gerne vil dele mine interesser og inspiration med andre. Og jeg har længe ville starte en blog, så jeg tænkte at det var nu.

I min fritid dyrker jeg ikke rigtig motion eller jo, jeg løber meget. Jeg løber ca. hver anden dag og det er forskelligt hvor langt jeg løber. Men på en uge har jeg nok løbet 12+ km. Jeg har tidligere spillet fodbold i 9 år, men stoppede da jeg startede i 9. klasse. Det skyldtes en masse problemer, men også fordi jeg rigtig gerne ville kunne koncentrer mig 100% om min skole og fodbold fyldte bare mange dage i ugen.

Jeg er på de sociale medier: Facebook, Instagram og Snapchat. Det eneste medie jeg lige nu deler ud er min Instagram: @leaskjensen. Jeg bruger de sociale medier rigtig meget. Jeg følger blandt andet meget med i hvad mine venner går og laver. Det synes jeg nemlig er rigtig spændende og hyggeligt.

På min blog ville i kunne følge med i mit liv, få en masse inspiration og ideer til al verdens ting.

Håber i alle ville følge med.

Knus <3

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments