Hei!

I dag er det bare 49 dager til jeg pakker tingene mine og flytter til USA. Det er rart og tenke på hvor sykt fort tiden har gått. Jeg bestemte meg for å dra på utvkesling allerede i 8. klasse og gleder meg mer og mer for hver dag som går. 

Jeg reiser på utveksling til USA med selskapet Explorius. Jeg skal bo i en liten by som heter Rockford som ligger i Michigan. Jeg fikk skoleplass i April, og vertsfamilie for en uke siden ca. Jeg er veldig fornøyd med både plasseringen og vertsfamilien og gleder meg til å dra den 20. August!

Jeg skal først på Soft Landing Camp i New York i 4 dager, sammen med explorius og andre studenter fra Norden. Etter 4 dager i New York reiser jeg videre til vertsfamilien min i Rockford med et stopp på flyplassen i Chicago, før jeg endelig lander i Grand Rapids som er nærmeste storby fra der jeg skal bo.

Jeg skal prøve å blogge jevnt gjennom hele året, så venner og familie kan følge med på livet mitt i USA. Jeg skal også prøve å lage noen youtube videoer så jeg har noe å se tilbake på fra utvekslingsåret mitt. :-)

Hvis dere har noen spørsmål er det bare å stille de i kommentarfeltet eller sende meg en mail, så skal jeg svare på de så godt jeg kan.

Likes

Comments