Jag har tänkt att detta år skriva något som jag kommit till insikt under varje månad, eller bara något allmänt som beskriver månaden. Dels för att få en tillbaka blick, dels för att se hur jag förändrats och mina insikter. Kul grej bara!

Börjar med första månaden på året, Januari;

Kommit till insikten att det enda som spelar någon roll är vad jag vill. Jag behöver inte bära jorden på mina axlar, jag räcker till precis som jag är. Jag är en människa som gör fel, misstag och har mina brister. Men jag är jag och det räcker.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

... från en FANTASTISK resa i Hemsedal! Det har varit så oerhört mysigt att få tillbringa en helg med min pappa, lillebror och @feliciaharvey ( höjdpunkten med resan ;) )

Vi kom fram torsdag kväll och spenderade sedan morgon till kväll i backarna från fredag till och med idag. Det har varit en resa fylld med blod, svett och tårar men så är det att resa med familjen Lindholm-Djakovic! Är faktiskt förvånad över hur grym Felicia var på skidor för att ha åkt en gång när hon var åtta år! Eloge till dig darling ;)

Så skönt att ej känna någon söndagsångest en söndag som denna för vi har ju faktiskt LOV! Det ska spenderas på bästa sätt kan jag medge. Nu bär det hem mot götet <3

Så, här kommer lite smått och gott från våra tre dagar här uppe, vill sätta hela helgen på repeat!

KYSSAR
Lea

Likes

Comments

Hallå där, min uppdatering suger veeeerkligen... menmen! 


Idag är det ju Torsdag, vilket innebär att imorgon klockan 14.10 får jag helg!! Denna veckan har gått förvånansvärt snabbt, hur skönt? Gjorde ett hemkunskapsprov idag, så nu kan jag stryka det. Lämnar att jag allmänt ligger i fas i livet och plugget just nu. Men med mig är det verkligen så att det går i perioder, helt sjukt hur mitt humör och allmänna mående går från 0 to 100 real quick :,) kan inte vara lätt att leva med mig (shout out 2 my family). Men så är det, ena dagen kan jag vara på absoluta botten och inte ha den minsta livsglädje, för att nästa dag skina som en sol och verkligen älska allt och alla! 


Men, som sagt har denna vecka gått fort och det kan ha och göra med att jag ändå haft hyfsat fullspäckade dagar. Hade mitt första möte med avenuemodeller igår och det kändes bra, tog lite polaroider också där jag mot förmodan var tvungen att le... jag HATAR att le framför kameran. Vet ej riktigt varför men det har väl mestadels med mina tänder att göra och det blir så jävla påtvingat haha. Dagen efter träffade jag The North Wave så pappa fick träffa dom också, eftersom dom är väldigt mån om att träffa modellernas föräldrar. Tyckte ändå min kära pappa skötte sig hyfsat väl, han kan ju bana i väg på andra spår då och då hehe...


Imorgon blir det plugg på stadsbiblioteket med Ella och därefter får vi se vad det blir av kvällen och resten av helgen. Som det ser ut nu blir det myskväll med Nora på lördag också!

Kisses,
Lea

Dad <3

Likes

Comments

Har verkligen bloggtorka just nu...

Likes

Comments

Nyårskvällen var faktiskt helt underbar. Var omringad av mina närmsta som jag dansade hela natten lång med på ett dansgolv med flertal andra främlingar. Mycket skratt, nya minnen skapades och jag återförenades med gamla vänner för en kväll! Min nyårskyss blev med alla mina fina tjejor och beeeezta venner! Ett bra slut på år 2017.

Så, nu är det nya tag och ett nytt kapitel i mitt liv påbörjas! Klyyyschigt ;)

Pussar

Likes

Comments

Today is the big day!

Det nya året kommer firas in ikväll med vänner på partaj (haha vem säger ens så nu för tiden... ME apperently) och det ska bli hur kul som helst! Ska snart hoppa in i duschen och fräscha upp mig innan jag och mamma ska traska bort till grannarna där det blir middag. Efter det samlas gänget nog här hemma hos mig innan vi gemensamt åker till festen.

2017 har bestått av en hel del up’s and down’s, men that’s life right? Det är sådant man lär sig av, att uppskatta de lyckliga stunderna och lära sig av de olyckligare. Det är sunt att inte alltid vara på topp, för det är så det verkliga livet ser ut.

Kisses

Likes

Comments

Imorgon får jag ÄNTLIGEN jullov! Börjar vid 9 och slutar 11, så jag och Hanna bestämde oss att hon skulle sova här hos mig inatt. Så mysigt, saknat henne <3

Imorgon blir det mys med tjejerna och förhoppningsvis jul på Liseberg! Snart jul!

Puss och kram

Likes

Comments