Når man er dårlig til at føre dagbog

Jeg har altid misundt folk der skrev dagbog. Det at kunne skrive alle sine tanker ned, huske at gøre det dagligt og så på et senere tid se tilbage på ens liv. Jeg har mange gange forsøgt og jeg ved ikke om det er fordi jeg ikke lever et vildt liv, men det er bare aldrig rigtigt blevet til noget. Til gengæld er jeg glad for en app som Timehop, hvor man kan se tilbage på de billeder man har delt på de sociale medier og de billeder man har taget med sin telefon. 

For nogle dage siden sad jeg og kiggede på Saxo fordi de havde udsalg og der faldt jeg over to bøger der gav mig lyst til at prøve dagbogs-formen igen. 
The happiness projcet 
 

Skaberen bag denne bog var træt af, at hun ikke kunne huske alle de små ting der var sket i hendes liv og samme tid, var hun dårlig til at skrive dagbog. Men en enkelt sætning mente om hver dag, mente hun at hun godt kunne over komme. Så hun gjorde det til vane at hver aften at skrive en sætning om dagen. 

 
 

Bogen her har plads til, at det tager fem år at udfylde den. Og der er vitterligt ikke plads til mere end en sætning for hver dag. 
Den fylder ikke meget, så den kan også nemt komme med på ferie, så man ikke glemmer at notere når man er afsted og man måske virkelig har brug for at skrive en mindeværdig sætning for hver dag. 

 
Jeg er ikke gået igang med min endnu, fordi jeg har det dårligt med at gå igang midt i en måned (i know, strange!). Men 1. februar skal jeg igang med denne lette udgave af en dagbog.
Hvis du også har lyst til at kaste dig ud i The Happiness Project kan den købes her.
Q & A a day -For creatives
Den anden dagbogs-ligende bog jeg faldt for, var denne tegne-dagbog. Her er der plads til en tegning hver dag i fire år. På den måde får man doodlet lidt hver dag, hvilket jeg synes er topsmart. 
 

Noget andet der er godt ved denne "dagbog" er, at man får et spørgsmål til hver dag, som man så skal tegne noget til. Det får også prikket lidt til en, så man ikke altid tegner det samme. 

Som med den anden bog, er jeg ikke gået igang endnu, fordi jeg gerne vil vente til den første i en måned. Men jeg glæder mig. Jeg har også besluttet at jeg skal forsøge mig med mine farveblyanter fra Derwent, for dem er jeg altså ikke så gode til at få brugt -er bare mere en tusch-pige. 

 
 

Hvis du har lyst til at få fingrene i denne bog, kan du finde den her. De laver også mange andre typer Q&A-dagbøger, som også ser ret fine ud. 
Jeg glæder mig til at få nogle gode rutiner med disse to bøger og endnu mere til at år to går igang, så man kan se hvad man havde gang i får et år siden og mht. den kreative bog, måske se hvor meget man har udviklet sig. 

Skriver du dagbog?

Tak fordi du læste med!
 

 

Indlægget indeholder affiliate links.

 

 

Synes godt om

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229