Long time, no writing

Så gik der alligevel et pænt stykke tid.

Beklager!Sidst jeg skrev, var det om doodles, mad og angst. Det er sådan cirka også hvad mit liv har handlet om siden da.

Mit sidste indlæg om angst var dette, hvor jeg fortalte at jeg havde været til udredning og fået mine diagnoser og blevet indstillet til behandling.

Jeg kan nu fortælle, at jeg er halvvejs i mit behandlingsforløb og er du sunshine det trækker tænder ud og gør ondt som bare pokker. Men det skal jeg nok skrive mere om.

Siden sidst har jeg spist mig igennem en lille bid af Budapest med Copenhagenblogger, fundet ud af at jeg synes den alternative verden er spændende, læst en interessant bog om månen, malet en væg i vores stue, fået en tatovering, investeret i en iPad til at tegne på og helt sikkert en masse andet, der er trods alt gået omkring 5 måneder siden jeg sidst tjekkede ind.

Så der kommer til at være en masse tilbageblik. Men det kommer også til at handle meget om den her angst-rejse. Jeg kan mærke, at jeg har brug for at skrive/snakke om det, for at fordøje tingene og lade dem finde sig til rette i mit sind.

Jeg har savnet at blogge!


Synes godt om

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229