Fish'n'chips

For mig stod weekenden på vaske ægte venindehygge. Det var tiltrængt! En veninde fra Aalborg og jeg, besøgte hende her i København. Der blev talt, grint, shoppet, drukket og spist non stop hele weekenden.

Om lørdagen var vi på strøgtur og når man går rundt fra butik til butik, er det jo ikke et under at man bliver sulten og tørstig (og shopping ér vel en form for workout, ikke?)
Vi endte ovenpå Illum i deres Illum Rooftop. Ula la et fint madmekka! Når det kommer til mad, er vi mere eller mindre enige om hvad der er godt og jeg tror ikke vi havde været der oppe særligt længe, før valget faldt på Skagen Fiskerestaurent. Der gik heller ikke lang tid før vi alle tre blev enige om, at vi skulle prøve deres fish'n'chips. 

Fish'n'chips Skagen style bestod af skærissing, havtaske og jomfruhummer. Serveret med chili mayonnaise, aioli, citron og friterede kartofler. 
 

Det hele kom meget nydeligt anrettet og var virkelig lækkert. Fisken var saftig, chrispy og lækker, mayoen og aiolien var fulde af smag og fritterne var varme sprøde. Det var lækkert at få forskellig fisk, hvilket nok ikke helt er kotume.

De andre fik hvidvin til, men jeg drømte lidt om smagen af sommer og nappede et glas rose i stedet. 

 
 
Kan de anbefales?
Maden var virkelig lækker! Man blev mere end mæt og man gik ikke der fra med en fedtet fornemmelse, som den type ret nogle gange kan gøre. Stedet var virkelig fint og jeg kunne forestille mig, at det må være et skønt sted om sommeren, hvor man også kan gå ud på terrassen og kigge lidt ud over København.

Skulle jeg sige noget negativt, var noget af personalet en smule snooty. Vi måtte bede om regningen over flere gange, til trods for at tjeneren meget tydeligt havde hørt os forsøge at komme i kontant med ham. Det kan godt ske at det er et fint sted, men jeg bliver så træt, når folk udviser den type attitude. Det burde være ligemeget hvem man er, når man er en betalende kunde.

Hjemmelavet fish'n'chips har jeg til gode, men det er helt sikkert på min to-do-liste.

 

Tak fordi du læste med! 

Synes godt om

Kommentarer

Camilla Egeberg
Camilla Egeberg,
Åh, hvor ser det bare lækkert ud altså! Nu bliver jeg helt sulten (og har altså lige spist frokost) 😃 Og super fine billeder Lea.
lifethroughcams.dk
leale
leale,
Tak Camilla! Jeg er selv propmæt lige nu, men kunne altså godt lige klare sådan en omgang alligevel.
www.leale.dk
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229