Dark & Stormy

For et par år siden, havde jeg indført Fredags cocktail her hjemme. Hver fredag eftermiddag fik vi en enkelt cocktail til at starte weekenden på. Min kære mand synes ideen var lidt skør, når man kun fik en cocktail. Langsomt tog det ene det andet og vi stoppede med det. Men nu er lysten til en god drink altså poppet op igen. 
(Især efter en række virkelig gode cocktails forrige weekend)

Nå, men det fik mig til at smide en mørk rom, nogle limes og et par ingefærøl i kurven sidst jeg var ude og handle. Nu ville jeg altså have en cocktail!

Jeg elsker ingefærøl! Så det var ikke svært at vælge cocktail: Dark & Stormy. Det er en af de nemme, der ikke kræver alle mulige vupti ting og så er den stærk, syrlig og frisk.

 

 
   
 
Dark & Stormy
Til en enkelt cocktail skal du bruge:
  • 4 cl mørk rom
  • Ingefærøl 
  • Saften fra en halv lime
  • Isterninger

Fremgangsmåde:
  • Fyld et glas med isterninger. 
  • Pres den halv lime i glasset og fyld med ingefærøl (husk der skal være plads til rom).
  • Hæld forsigtigt rom i, så det får en fin ombré effekt. 

Nemmere bliver det nærmest ikke! 

Vi drak en igår, men jeg har selv lige nydt endnu en. Jeg skal huske mig selv på denne cocktail til sommer. Den vil være perfekt at slukke tørsten med, en varm sommerdag. Tænker også den kunne gøre sig god som en voksen cocktail-is.

Min plan er lidt, at få bygget et godt bar-skab op, så der kan trylles med cocktails hver uge. Både de nemme og dem der er lidt mere vupti. Klassikere og nye spændende drinks.

Forrige weekend fik vi en espresso martini på Blume hvor der var lakrids i. Lyder sært, I know, men det smagte så godt! Den vil jeg se om jeg kan imitere, nu der er lidt langt fra Randers til København. 

Hvad er din yndlings drink?

Skål og tak fordi du læste med!

Synes godt om

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229