Bullet journals

Måske har du allerede hørt om bullet journals / bujo? Måske har du selv en? 
Jeg har bullet journalet i lidt over et år nu og jeg elsker det. Det er den perfekte kombination af dagbog, kalender, lister og tegneblok. 

Jeg startede med en Moleskin, som jeg var meget glad for. Da det var tid til at skifte den ud, hoppede jeg over og prøvede Leuchtturm1917, som i min optik var langt bedre end Moleskins. Jeg valgte den udgave der var lavet til at blive brugt som bullet journal. Det var en skøn bog med en hård skal, nummereret sider, tre bogmærker, et index og dot grid. 

Nu er jeg på min trejde bullet journal og denne gang har jeg kastet mig over en Nuuna note book. Jeg købte min hos Areastore (den sorte kan fåes i deres fysiske butik). Dette er klart blevet min yndlingsudgave. Den har bl.a. mindre dot grid og langt hvidere sider. Jeg tænker jeg laver et indlæg hvor jeg viser forskellen på Nunna og Leuchtturm1917.
Tidskrævende?
Når jeg viser min bullet journal til nogen, der ikke selv er en bullet journaler, er det første de siger som regel "Arh, for tidskrævende!". Og ja, det kan tage tid at have en bullet journal, men det er virkelig kun hvis du gerne vil bruge tiden på det. 

Jeg nyder at sidde og nørkle med min bullet journal og de dage hvor jeg virkelig ikke orker at gøre meget ud af den, så lader jeg bare være. Det er det der er det smarte med sådan en, du kan tilpasse den så den passer til dig. 
Hvad kan den?
Alt! Arh, det er måske lige at overdrive en smule. Men den kan være en helt almindelig kalender, i præcis det format der passer den. Det kan være et sted du tracker forskellige ting, som fx opsparing, dit humør, din cyklus, dine oplevelser, din mad, dit vægttab osv. Det kan også være et sted du skriver dagbog, noter, huskelister, et sted du kan få din frustration ud, et sted du kan skrive de positive ting du gerne vil huske. Du kan bruge den til at doodle og nørde med at gøre hver side unik. Du kan også holde den stringent og minimalistisk. Du kan bruge tuscher, washi tape, billeder, farver og udklip. Der er faktisk næsten ingen grænser! 

Jeg vil dele nogle af mine tips og trick, spreads og andre bujo-relateret ting her på bloggen.

Har du en bullet journal? 

Tak fordi du læste med!

Synes godt om

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229