bullet journal - weekly spread

Som jeg har nævnt flere gange, er det fede ved en bullet journal, at du kan tilpasse den præcist til det du har brug for i en kalender.

Jeg er meget glad for konceptet "weekly spread".
Sådan en weekly spread er en kalender oversigt over den nuværende uge. Her kan du udfylde daglige gøremål, ting du skal huske, aftaler, mærkedage mv. Man kan også tilføje andre elementer til sin weekly, som fx ugentlige trackere eller et madplansskema. Kun fantasien sætter grænser.

Jeg sætter mig ned hver søndag og laver min til den kommende uge. Som du kan se på billederne her, er de langt fra ens hver uge. Det kommer helt an på humør og tid. I en periode var jeg glad for farver, en anden var det en mere simpel udgave jeg holdt mig, fordi jeg ikke lige havde tiden til det helt store.

Hvad jeg er glad for at have med for tiden er:

Habit tracker
Jeg forsøger at nå nogle forskellige ting hver dag og når der er et afkrydsningsskema at forholde sig til dagligt, synes jeg det forpligter lidt. Også fordi det prikker lidt til den dårlige samvittighed, når der er gabende tomme felter.

Plads
Jeg skriver mange små noter til mig selv for tiden. Ting der fx relaterer til min angst eller ting jeg skal huske at gøre en senere dag. Derfor er det rart at der er plads nok og jeg ikke er helt så begrænset at kasser og bokse.

Plads til det kreative
Det er ikke altid jeg når at gøre alt muligt fancy ved min weekly, derfor er det vigtigt for mig at have plads til at doodle lidt, skrive et citat for ugen eller ligende.

Det kan virkelig som meget arbejde, når en almindelig kalender jo også har plads til disse ting og det er det måske også. På den anden side, er dette blevet et lille meditativt break for mig hver søndag, lige at sidde og doodle med næste uges spread og at jeg hver aften lige kan bruge fem-ti minutter på at udfylde mine trackere mv.

Hvis du selv er igang med din bullet journal og måske mangler lidt inspiration, så tag et kig på Instagram under hashtag #bujoweeklyspread.

Tak fordi du læste med!

Synes godt om

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229