Bøger januar 2017

Jeg har besluttet at jeg i år vil færdiggøre 50 bøger, men som det ser ud nu, kan jeg nok godt oppe den lidt. Især pendlerlivet gør det nemt at sluge nogle bøger i løbet af en måned. 
Dog må jeg tilstå, at det kommer bag på mig, at jeg i januar har færdiggjort intet mindre end 14 bøger (hvis jeg altså tæller en H. C. Andersen historie som en bog, og det tillader jeg mig at gøre).
Januars bøger
#1 “Night Broken” (Mercy Thompson #8) af Patricia Briggs

#2 “Og sådan blev det” af Maren Uthaug

#3 “Halfway to the grave” (Night Huntress #1) af Jeaniene Frost

#4 “One foot in the grave” (Night Huntress #2) af Jeaniene Frost

#5 “At grave’s end” (Night Huntress #3) af Jeaniene Frost

#6 “Destined for an early grave” (Night Huntress #4) af Jeaniene Frost

#7 “First drop of crimson” (Night Huntress World #1) af Jeaniene Frost

#8 “Eternal kiss of darkness” (Night Huntress World #2) af Jeaniene Frost

#9 “Skyggen” af H. C. Andersen 

#10 “This side of the grave” (Night Huntress #5) af Jeaniene Frost

#11 “One grave at a time” (Night Huntress #6) af Jeaniene Frost

#12 “Once burned” (Night Prince #1) af Jeaniene Frost

#13 “Twice tempted” (Night Prince #2) af Jeaniene Frost

#14 “Up from the grave” (Night Huntress #7) af Jeaniene Frost

 

Det er ikke fordi det er sådan voldsomt blandet, men jeg har fået læst noget dansk, noget gammelt og genlæst en hel masse Jeaniene Frost bøger, fordi den sidste bog i Night Prince serien kommer til februar og så vil man jo gerne lige have det hele genopfrisket. Faktisk mangler jeg kun at lytte bog tre i serien og bogen "Outtakes from the grave", der udkom i 2015. Det er en samling af små historier der ikke kom med i Night Huntress-bøgerne. 
Hele universet omkring Cat og Bones kan virkelig anbefales, hvis man er til vampyr og kærlighed, på en til tider sjov og ofte ret blodig måde. Der er intet Twillight over disse bøger (thank god!).

Jeg er glad for at jeg har fået øjnene op for gode gamle H. C. Andersen. Der er virkelig mange lag i hans eventyr og de er gode både til børn og voksne. Det er ikke sidste gang jeg kaster mig over hans eventyr.

Maren Uthaugs "Og sådan blev det" ligger ret lunt i svinget, til at blive en af de bedste bøger jeg længe har læst. Måske især fordi jeg virkelig ikke havde så store forventinger til den. Men det vil jeg komme ind på i et andet indlæg. 

Alt i alt har januar været god, hvad læseoplevelser angår.
Februar byder på?
I den kommende måned skal jeg bl.a. have læst Alberte Windings "Når jeg savner min far" og Richard Russo "Empire Falls". To bøger der nok ikke har så meget til fælles. "Når jeg savner min far" er lige så tynd som "Empire Falls" er tyk. Men jeg glæder mig. 

Jeg har også en kogebog, en kalligrafibog og en hyggebog, som jeg skal have kigget nærmere på. 

Hvad lydbøger og Audible angår, er jeg lidt på bar bund. Jeg har nogle bøger jeg ikke har fået hørt endnu, så der er lidt at tage af. Dog skal jeg, som nævnt, have fat i den den sidste Night Prince bog, som kommer 27. februar og kender jeg mig selv ret, skal jeg nok nå at få den hørt færdig inden februar er omme.

Du kan følge med i min bog-challenge her.

 

Læser du noget godt for tiden?

Tak fordi du læste med!

Synes godt om

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Related posts