Ligger i sängen och ska väl strax försöka sova. Har jobbat kväll och ska jobba FM imorgon.

Leah är hos sin pappa denna helg och jag längtar nå fruktansvärt efter henne just nu. Saknar att höra hennes sussande när jag ska sova. Känns liksom helt fel att hon inte ligger bredvid mig.

Igår var en riktigt kul kväll var ut med Felicia efter jobbet. Först satt vi på sönderhielmska och sen gick vi till Harrys. Riktigt kul men idag var man lite sliten. Låg i sängen till kl 14.00 kommer inte ihåg när de hände sist.

Sen att man blir väckt på morgonen av ett telefon samtal och personen ska börja bråka med en kl 07 är ju mindre roligt. Men ska försöka släppa det. Men de är inte lätt ibland.

Nej nu lär jag sova så man orkar med morgondagen ☺️

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Godmorgon ☺️
Gårdagen var i överlag en riktigt bra dag. Leah var riktigt trött när vi kom hem så de blev en tidig kväll för henne.
Så jag passade på att städa upp lite här hemma och spenderade kvällen med att prata i telefonen med vänner.

Idag blir det en lika lång dagis och jobb dag för oss men sen är vi ledig ons-Tors. Hoppas på bra väder så att vi kan åka och bada.

Nu så ska jag packa ihop de sista för dagen sen ska vi cykla iväg ☺️🌸

Likes

Comments

Godmorgon ☺️
Trotts att de blev en sen kväll igår och Leah vaknade två gånger inatt så känns de endå som att de kommer bli en bra dag.
Hade otroligt svårt att lägga ifrån mig boken jag läser igår kväll. Femtio nyanser av honom engligt Christian. Mycket bra och helt plötsligt så var klockan efter 24.
Leah har börjat vakna och vela ätit två gånger nu på natten... så kan de vara ibland.

Nu sitter vi i soffan och hon äter frukost och jag skriver här.
Ska strax bege oss till dagis och jobb. Leahs dagis har flyttat till en lokal närmare oss och jag slipper cykla 3/4 km för att lämna henne. Mycket skönt!
Första dagen där för henne idag så får se hur lämningen går. Men de är ju samma personal som på förra stället så det ska nog gå bra.

Likes

Comments

Hej ☺️
Tänkte att de var dags att starta en ny blogg.
Har alltid tyckt om att skriva av mig och nu känner jag att jag är i en fas i livet där jag behöver det igen.
Efter många månader med en massa strul i mitt liv känner jag att de är dags att ta tag i det.

Det här är jag:
Michelle 26 år bor skutskär (en liten by utanför Gävle) jobbar som undersköterska i hemtjänsten. Är ensamstående med min lilla prinsessa Leah som fyllde 1 år i maj. Separerade från hennes pappa när hon var ca 5 månader. Och har nyss skaffat en litet kattunge som heter pyret.
Kommer väl skriva om allt i min vardag. Så allt ifrån jobb, barn och även lite träning kommer det väl bli, hoppas någon kommer tycka de är intressant att läsa ☺️🌸

Likes

Comments