Så blev det endelig fredag! Min personlige favorit dag. Det skal fejres med god musik og dans, dog er sangene her, mere beregnet til en dejlig og rolig fredag eventuelt med vennerne! Weekenden skal jeg bruge på afleveringer (wup wup) og hygge med mine venner, ikke noget vildt og det passer mig faktisk sååå fint, derfor er musikken oplagt til denne weekend.

- Lea Emilie

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

Jeg er overbevidst om at vi alle går og inderst inde crusher på andre kvinder eller i hvert fald føler os super inspireret af dem. Sådan har jeg det personligt selv, der er mange personer jeg finder utrolig inspirerende, her er en lille håndfuld af de kvinder jeg crusher mest over.

SARA FROST

Sara Frost er en person jeg har fulgt længe på instagram, derudover er jeg kæmpe fan af hendes musiksmag eftersom hun har en personlig playliste på spotify som jeg har fulgt med i over en lang periode - den kan findes her . Hendes stil er enkel og fremhæver alle de bedste ting ved netop hende, det er jeg vild med.

ANYA

ANYA er sangerinde og står blandt andet bag en af mine ynglingssange "Passion". Hendes udstråling er jeg mere end vild med og hendes stemme er intet mindre end gude skøn!!

EMMA HOLTEN

Sidst men bestemt ikke mindst crusher jeg over Emma Holten som er feministisk aktivist og debattør/skribent. Hun har været med til at sætte fokus på hævnporno, og efter at have set flere programmer og at have læst flere med netop Emma Holten, er jeg blevet fuldstændig forelsket i hendes udstråling og personlighed.

Likes

Comments

9 ting, jeg ville ønske, flyttede ind i min garderobe. Jeg har de sidste par år forsøgt at inkludere flere farver i min garderobe, eftersom jeg ELSKER ELSKER ELSKER farver. Foråret og sommeren er på vej, og dette er endnu en god grund til at fylde op med farverne.

- Lea Emilie 

Likes

Comments

fredag

DENIM, DENIM, DENIM

Fredag stod i festens tegn, men også i denims tegn. Tema fest vil altid være det fedeste når alle går all in, og dette skete fredag da gymnasiet var fyldt med festglade denim påklædte elever. Jeg havde i denne anledning fundet et par hvide denim bukser frem og desuden iført mig en klassisk denim jakke.

lørdag

Dagen efter festen, ja det siger nok sig selv, jeg brugte hele dagen på at slappe af, sove og spise mindre interessant mad. Med dynen på sofaen og programmer såsom talent, sæt pris på mit hjem og dyre programmer kørte ubevidst i baggrunden.

søndag

Søndag rettede turen sig mod IKEA i Odense. Min veninde Anette flytter nemlig hjemmefra om 4 dage, hvilket er helt vildt! Mine venner flytter hjemmefra og får kørekort, det er helt ufatteligt at endelig være så "voksen". Men IKEA er et genialt sted til at finde de mindste og fineste ting, og tænk engang at man kan få optur over hvor fede deres skraldeposer og vasketøjsposer er...En vellykket tur efter vores mening! Så nu skal nøglerne bare overtages og lejligheden fyldes med de finde ting.

- Lea Emilie 

Likes

Comments

Becksöndergaard straps // 1. Bordeaux & navy // 2 .Grøn & lyserød // 3. Blå & rød // 4. Grå

For lidt tid siden stødte jeg på disse fine straps/remme fra Beck Söndergaard, eftersom min taske (ses på billedet) havde mistet sin egen rem. Jeg er vild med farverne de findes i og tanken om, at de kan udskiftes, og tilpasses til ethvert outfit er perfekt! Jeg er selv virkelig glad for min i lyserød og grøn, da den spicer outfittet op!

- Lea Emilie

Likes

Comments

1 Jeg er den heldige vinder af at have båret togskinner de sidste 4 år, derfor var d. 26. september 2017 dagen, hvor mine tænder så lyset for første gang i 4 år. Jeg render dog stadig rundt med den cirka skæveste tand i verden.

2 LYSERØD - min svaghed for farven er ved at tage overhånd, lyserødt cover, hat, sko, neglelak, drikkedunk & højtaler. Det er sjovt for min personlighed skriger ikke ligefrem af lyserød. 

3 YouTube freak, bare kald mig det, ja jeg bruger oceaner af tid på platformen YouTube, dette har jeg gjort siden, jeg var helt lille, og det har endnu ikke sluppet mig.

Apropos YouTube, så er jeg tidligere youtuber, ja du læste rigtigt. Jeg stoppede desværre, trods det gik forholdsvis godt for min kanal i sin tid, og jeg elskede det som intet andet! Til tider savner jeg det, men hvem ved, det kan være, at jeg en dag kommer tilbage (måske).

5 Blandt mine rejsemål er Norge og Sverige. Trods begge lande ligger nærmest så tæt på, som de kan, så har jeg endnu ikke besøgt et eneste af landene, desværre.

6 Min højde måler 164 cm, det er ikke uden grund, at jeg bliver kaldt "babyen" blandt mine venner dels på grund af min højde men dels også fordi, at jeg er blevet en af de yngste efter, at jeg er startet på gym.

7Jeg har lige lært at fløjte, takket være mine lange afleveringer, kan jeg nu fløjte både ud og ind af.


Likes

Comments

Øjeblikkets ynglings musik der igen og igen fylder rummet med fantastisk lyd!

Håber at musikken falder i god jord, de er i hvert fald et lyt værd.

Likes

Comments

1// Seb Brown ring ring 2// Ole Lynggaard ring 3// Orit Elhanati ørering 4// Anna Reinholdt halskæde 5// Victoria Mingot ring 6// Jane Kønig ørering

Smykker er noget, der ligger mit hjerte meget nært. Jeg kan utrolig godt lide rustikke smykker, som er tydeligt at se i kollagen ovenfor. Smykkerne må desuden også godt falde i øjnene enten på grund af deres størrelse, form eller farve. Men her er en blanding med nogle af mine drømme smykker. Specielt de snirklede øreringe fra Jane Kønig er virkelig et drømme smykke for tiden. Desuden har jeg lige fået nyt hul i øret, som jeg glæder mig og er spændt på at kunne bruge engang om 5 uger.

- Lea Emilie

Likes

Comments

Jeg havde d. 12. januar 18 års fødselsdag. Det at fylde 18 år er en helt ny ting, jeg har nu mulighed for at gøre, lige hvad jeg vil, og ja så kan jeg køre bil, når jeg forhåbentlig snart får kortet. Selve dagen fejrede jeg med mine bedste venner, hvor vi lavede hjemmelavet vietnamesiske forårsruller (nok en af mine livretter). For familien holdte jeg fødselsdag på en super lækker cafe i Koldning nemlig cafeen "BRÖD". Nu skal jeg bare vænne mig til tilværelsen som 18-årig, det bliver nok ikke så svært igen.

Jeg fik derudover nogle vildt lækre gaver, som jeg er så glade for!

- Lea Emilie (nu voksen)

Likes

Comments