Hey friends og velkommen tilbage. Som den opmærksomme læser måske har opdaget, er denne blog blevet vinklet meget anderledes end før. Alle andre indlæg end dem, som omhandler bryllup er fjernet. Er du dog interesseret i at følge mit privatliv, er du velkommen til at følge mig på instagram.

Man kan vist roligt sige, at jeg har fået eksperimenteret med at finde det emne, jeg gerne ville fokusere på. Derfor er dette blevet til en bryllupsblog. Her vil jeg blogge om mine tanker under planlægningen, både min glæde og mine frustrationer, men jeg vil også her dele mine metoder til at lave et personligt og charmerende bryllup selv.

Jeg laver nemlig også DIY(Do It Yourself) Guides, til at hjælpe dig derude, som ønsker at lave dit eget hjemmelavet bryllup. Selvfølgelig vil jeg også lave Bryllup Hauls, som vil blive en gennemgang af de materialer, jeg kommer til og bruge undervejs - Jeg vil så vidt muligt, prøve at finde links til jer, så i nemmere kan hoppe ind og købe materialerne.Åbne for bestillinger?

Jeps. Jeg overvejer nemlig også at åbne for bestillinger. Man kan sagtens købe invitationer, bordkort, logoer mv. Hos virksomheder. Men dette giver ikke det hjemmelavet look, som har en vis charme og romantik, hvis i spørger mig. Mit arbejde er ikke perfekt, men det er personligt, charmerende og romantisk. Jeg har fået rigtig meget ros for mit arbejde. Jeg laver teksten som et billede, med vores logo eller sætter et billede af os bag ved invitations teksten, det bliver ikke perfekt, men det bliver så pokkers personligt, fordi vi selv har lavet disse ting.

Her forleden dag, var der en sød pige, som ønskede et monogram, det var faktisk hende, der fik mig på denne ide med at fokusere 100% på bryllup frem for fjol og spas. Resultatet af hendes monogram kan ses nedenfor.

Men hvad skal man gøre, hvis man ønsker at bestille? Det er simpelt nok, jeg tænker at alle bestillinger skal foregå via. Min facebook side, som du kan følge her.

Du kan allerede nu kontakte mig over min side, for at høre vedr. Priser osv, men jeg skal lige være helt klar til at kunne modtage bestillinger. Jeg er igang med at udarbejde nogle eksempler til fremvisning, ved bestilling. Derudover er jeg lige blevet færdig med et lille arbejdshjørne, hvor jeg kan knokle derud af.

Så hvis du kunne tænke dig, at få et "Homemade wedding" uden selv at skulle lave det, men stadig få charmerende og personlige invitationer, bordkort mv. Så synes jeg, du skal hoppe ind og følge min Facebook side.


Det var alt fra mig lige nu. Jeg håber, du nød dette indlæg. Jeg ville blive glad, hvis du gad at følge min blog eller subscribe med din email ude i siden. Så kan du også nemmere finde mig til næste gang.

Hav det dejligt!

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

Copyright © 2017 Lea Ehmsen. Alle Rettigheder Forbeholdes.