Hej alla som inte läser detta,
Ja de har varit säkert ett år sen vi skrev sist! Men vi är kvar och ska försöka få upp bloggandet igen, hoppas ni är sugna på det.
Lägger in lite bilder om hur det varit medans vi varit borta från bloggandet.
Dagens outfit, Joe and the juice & mina älskade klockor jag vill ha.

Pinkla
dies


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

  • 30 Readers

Likes

Comments

Hej,
Ah nu kommer resten av dagen.
Efter jag vaknade klockan halv elva så åkte vi till 1h bil till Karlskrona. Vi var ute på saltö som hade någon titel med Sveriges näst bästa strand (tror de var något fejk.). Jätte mysig dag med mamma & lillebror. Nu så ska vi sova över i Karlshamn med ett par gamla resekompisar.

Imorgon ska vi till barnens gård så kanske kommer ett till inlägg.

Pinkla
dies
  • 35 Readers

Likes

Comments

Hej,
Igår/idag så skulle jag träffa Lukas. Vi skulle träffas klockan 00:00. Vi träffades & bestämde att prata & så i en timme.
Vi satt oss i stolar med en massa kuddar & filtar och bara pratade, skrattade osv.
Tillslut var klockan tre på natten & vi bestämde att han skulle hem efter 15 minuter, men de femton minuterna blev till en timme & klockan fyra så skulle han gå hem. Jag var super pigg och kunde inte sova mesans Lukas var skit trött & skulle smyga sig upp på sitt stuprör. Haha, helt sjukt roligt. Efter 40minuter så lyckades jag somna & sov till klockan halv elva.

Berättar mer sen om dagen, åkt till Karlskrona &; Karlshamn. Så ja.

Pinkladies


  • 35 Readers

Likes

Comments

Hej,
Åhh kom precis hem från mysiga Spanien!! Vi var 1h utanför Alicante i en stad som hette calpe!!! De var såå sjukt mysigt, har så många bilder så de får bli dag 1, dag 2, dag 3 & så vidare.

Dag 1.
Vi åkte väldigt tidigt hem ifrån till flygplatsen, flyget gick 10:40. Vi åkte i fyra timmar flyg & sedan 1h bil. Så kom vi till calpe, första natten blev på hotellet & därför spenderades dagen där.

Pinkladies


  • 36 Readers

Likes

Comments

Hej,

Åhh, var på bröllop. Min moster gifte sig i värmland, så himla fint.
Hon var den finaste bruden som finns, hon hade en låång slöja med en så underbar klänningen!! På kvällen så dansade vi till 5 på morgonen. Vi fick 3 rätters & lyssnade till tal hela kvällen!!! Såå fint.
Om ni vill se fler bilder se hashtagen #thehegborns på instagram, de är alla bilderna. :-)
Pinkla
dies
  • 35 Readers

Likes

Comments

Du behöver: Toarullar /måla dom helst Lim Sax Skokartong Presentpapper

Likes

Comments

Hej,
Onsdag och nu ledigt i fyra dagar. MYSMYSMYS.
Själv ska jag till sthlm för att fira min kusin och shoppa på hollister.

Idag så har jag varit i skolan, sen har ett amerikanskt par kommit till oss. Ett par gamla vänner som jag inte sett på åtta år, super roligt. Får prata engelska med dem, de kan no svenska. Vi gick till Evedal och där lekte vi lite (jag och min lillebror.)

Pinkladies
  • 41 Readers

Likes

Comments

Åh,
Sol och värme hela dagen. Jag spelade som sagt match och vi vann med 2-1, gjorde våra två assister. Stolt tjej.
Sedan så åkte vi till ett ställe och badade, jag var SÅ trött så jag sov en timme på stranden och badade en gång bara. Men när jag vaknade så skulle vi hem, så nu ligger jag hemma i sängen trött mesans jag fått typ 100 förfrågningar av att gå och bada (let it go.)

Innan matchen så slog jag i tårna i Vanessas fot och en tå, mitten tån HAHAH den är typ helt blodsprängd inuti. Kan inte gå typ, gör så **** ont. :-(

PinkladieS
  • 43 Readers

Likes

Comments