Det var längesen jag hade en sån här klockren kväll som denna. Hämtade upp Mathilda runt 17 efter att jag varit på ett möte på Gutavallen. Sen åkte vi roadtrip direkt till ->

Stenhuse i Sanda! Förra gången jag var här var jag ju inte helt övertygad om det här med självplockning, men idag/ikväll var det faktiskt riktigt trevligt och "gubbarna" var fina å goda.

Klockan började närma sig middagstid och vi funderade på vart vi ville äta. Det starkaste argumentet var att "när vi ändå är på landet, borde vi äta på landet" så vi åkte tjugo minuter söderut - till Djupvik.

Ni vet ibland när man smakar kompisens mat och blir irriterad över att man inte tog den rätten istället? Vi bestämde att vi skulle slippa den känslan ikväll. Allt på menyn lät så himla gott så vi beställde helt enkelt samma rätter, både till förrätt och till varmrätt.

Sen körde vi den magiska kustvägen hem till mig i Hbo. Tog en kaffe tillsammans med mamma, pappa och lillebror och åt såklart jordgubbar till det.

Solnedgången och himlen på vägen in till Visby igen var också helt magisk. Uppskattade den här kvällen. Tack Mathilda <3

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229