Hörrni. Jag tyckte det här var kul förra veckan och varför inte fortsätta då? Tänker inte skriva att det kommer bli en rutin- för då bryter jag det bara. Men kul att hålla på... så länge jag vill! Puss.
♥♥♥♥

Bästa i veckan: Teatern jag såg i torsdags, "I mina drömmars land- En show om Mi' och Di". Skrev inte så mycket om den häromdan, för det var lite för jobbigt. Mycket i teatern handlade om Josa, Josefin som varit borta från oss lite mer än 2år nu. Teatern tömde mig helt och det var nog det mest känsliga den här veckan. Men samtidigt så otroligt bra och kärleken jag har till min familj, släkt är oändlig.

Sämsta i veckan: Att jag inte riktigt har känt mig hundra hela tiden... Jag har varit trött i kroppen flera dagar.

Veckans mest minnesvärda: Borde införa att jag får skriva 1 "pass" varje vecka. Isåfall blir det här mitt pass nu... Visst har massa trevligt, fint och kul hänt men samtidigt inget jag kommer minnas om 5år. Eller ja, kanske att jag och Emil har """firat""" 1år då.

Bild från pinterest.

Veckans köp: En resa till Kreta.

Vilka filmer/serier har du sett den här veckan?: Suits, Suits och Suits.

Vad har du ätit mest av?: Vafan! Den här frågan är ju svår... Kanske tabletter/alvedon? Haha låter väl lite dumt men har tagit flera om dagen den här veckan eftersom jag inte mått så bra.

Vad längtar du efter?: Samma som förra veckan: påsklov.
(Fun fact; förra årets påsklov så bodde jag hemma hos familjen Dahlström eftersom jag hade skadad fot och inte kunde bo hemma i min lägenhet. Ser ofta tillbaka på den tiden som den värsta perioden i mitt liv men när man ser på bilder som de här över så inser man att det faktiskt fanns lite guldstunder).

Veckans citat/quote: "You're one of the few things I'm sure of"<3emil.

Nästa vecka ser jag fram emot: Jaaadu... Händer egentligen ingenting speciellt. Min sovmorgon på torsdag kanske. Och att Cassandra kommer hem igen.

Veckans låt(ar):

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229