Ett, två och tre är ifrån igår. Hade först en jättebra arbetsdag med en mysig lunchrast då jag och Ville åt på Ching Chong. Jag hade en bra känsla i hela kroppen igår fram tills efter jobbet då allting vände och jag blev frustrerad på exakt allt och alla. Min bästa, bästa bästis i sån där lägen är Cassandra. Så jag cyklade till henne och fick skrika ut all ilska. Vad hade jag varit utan henne? När jag kom hem igen och la mig kändes allting lite bättre.

Och idag har jag varit ledig. Var faktiskt på Risk2an imorse och det var såsåså kul. Körkortet är ju någonting jag har skjutit upp i evigheter (till mitt försvar har ett helt år gått bort då jag varken fått eller kunnat köra). Men nu är det dags! Eftersom det är en extremt hektisk period på Gotlands körskolor framöver så har jag faktiskt redan bokat kunskapsprov och körprov. Meeen det behöver ni inte lägga på minnet ändå för det blev inte bokat förrän i sommar.

Den sista bilden är en casual bild från 10 minuter sen då jag tog det starka beslutet att inte somna i den sköna soffan mitt i den sköna solen. Utan istället hällde jag upp en kopp kaffe och började städa. 1-0 till mig

Gillar

Kommentarer

teresewerkelin
,
Vi ska öva imorgon!!nouw.com/teresewerkelin
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229