Tråkigheter

Vad ska jag säga om gårdagen egentligen? Möjligtvis en onsdag som kan skrivas in i historieböckerna som en av de tråkigaste. Haha. Hade ingenting i skolan och borde kanske pluggat i förebyggande syfte hemma - men istället kollade jag för många avsnitt av Quantico. Redan efter första avsnittet predikade jag för Emil om hur dålig serien är, men ändå är jag på avsnitt 15 nu. Orimligt. Mellan serieavsnitten åkte jag till Rusta, Öb och Stadium för lite ärenden. På Rusta köpte jag hårfärg som jag sedan la i håret efter lunch och resultatet blev helt okej. Jag har ju tonat mitt hår i många år nu och man kan ju tycka att jag borde ha rutinen vid det här laget- men det är alltid något ställe jag missar. Jaja.

Emil var ledig från träning så på eftermiddagen gick vi en sväng på stan. Jag hittade ingenting, men han gjorde. Mycket roligare att shoppa till honom än till mig, hehe. På kvällen lagade Emil lasagne och den var lika god som alltid. Bästa med det receptet är att det aaalltid blir matlådor och vi kan njuta av rätten flera dagar efteråt.

Jag la mig i sängen tidigt för jag hade ont i huvudet och där somnade jag nästan direkt. Sov 20.30-09.00. Rejält va?! Huvudvärken är ännu kvar dock men det går nog över snart. Ska försöka att göra denna dag roligare än gårdagen. Vädret är deppigt, jag är depp... Men nu vänder vi på det!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229