Från min promenad i torsdag! Fina, fina Sydney. Efter skolan tänkte jag först gå hem och äta något för att sen ha en eftermiddag på stan, men det slutade med att jag gick direkt till shoppinggatan och köpte med lunch på vägen. Ville så gärna hitta någonting att ha på mig till kvällen men tyvärr blev det inte så. Hittade bara 2 vardagsklänningar, en top och ett par skor som jag däremot inte köpte då - men som kommer inköpas så fort vi är på stan igen.

På kvällen i torsdags blev det då utgång. Först hade vi förfest här hemma med några av a & a kompisar från Göteborg. Det var sådär roligt att man egentligen bara ville skippa utgången och sitta kvar där hela kvällen... Men vi gick ut. Väl ute var det helt okej kul men Ivy (som klubben heter) var så pass stort så vi tappade bort varandra rätt fort. Nästa gång blir bättre.

Hela fredagen mådde jag p.i.s.s. För er som känner mig bra vet vad som menas med det. :( Sängläge helahela dagen. Men runt 20 började jag äntligen må bra igen och då dukades det fram chips, choklad och <scones3 och sen satte vi på en mysig film. Vi alla var rätt slitna så vi gick och la oss tidigt. Idag är det lördag och vi alla är betydligt piggare! Jag står sist i kön till duschen så när jag är klar ska vi röra oss mot Manly som är en förort lite utanför stan. Hörs sen!

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229