tjugosjunde till trettionde


Fredagen den 27e.

I fredags vaknade jag upp bredvid min Johanna. Vi hade sen en lugn och skön morgon innan vi hoppade in i bilen och åkte bort mot stan. Vi hade planerat att saaaaakta strosa i aaalla butiker både på Östercentrum och i innerstan på Adelsgatan. Däremot var vårt tempo på Adelsgatan lite för slow, så när vi parkerade vid Öster var vi två trötta själar och vi (läs:jag) orkade inte många timmar till. Vi gick helt enkelt i de butikerna vi behövde sen skjutsade jag hem Johanna och hämtade upp Emil. Vi åkte de 45minuterna ut till Hablingbo där det var fullt hus. Kusinerna från Stockholm var på ön så vi åt en god middag, hade fifa-turnering och avslutade kvällen med att se filmen 438 dagar. Mys!

Lördagen den 28e.

På lördagen åt vi frukost allesammans sen så åkte kusinerna m. familj vidare då vi inte var de enda de önskade hinna hälsa på under sin Gotlands-visit. Men vi var glada och nöjda över att få umgås med dem en kväll och jag längtar till jag och Emil hälsar på dem i Stockholm nästa gång. Det är fint att se hur mycket smågrabbarna tycker om honom. <3

På lördagen hann jag dessutom med att färga håret och annat fix som jag skjutit på ett tag. Tråkigt, men behövligt. På kvällen körde jag in till stan och hade Mathilda som sällskap i luren. La inte på förrän jag parkerade på Dahlströms parkering. På vägen in i huset passerade jag gårdshuset som jag spenderat lite mer än ett år i. Sentimentalt och konstigt att se andra människor leva sitt liv där - i det som brukade vara mitt. Men, men. Vi spelade spel, åt hämtmat, skrattade och viktigast av allt: jag fick kramas med lilla Valter. Ord kan inte beskriva hur mycket jag ser fram emot att få se vilken fin kille han kommer växa upp till att bli. Med världens finaste föräldrar kan det inte bli annat än en svärmorsdröm som kommer charma oss alla från och med nu och för all framtid.

Söndag/måndag 29e/30e.

Tro det eller ej så låg jag bakis å trött hela söndagen..... När syskonen Dahlström behövde gå i sängs på lördagskvällen så skulle jag ""snabbt"" svänga jag förbi tjejerna som hade ännu en myskväll hos Mathilda och Emma. MEN... Myskvällen förändrades plötsligt till en stampa-in-genom-ytterdörren-klockan-04.-kväll. Underbart härlig och fantastiskt kul. Men det vet vi ju alla - spontant är alltid bäst. Som tur var mådde jag inte skit på söndagen som jag spenderade hos Emils familj, utan jag var ändå på fötterna. Levande. Där tog vi det lugnt hela dagen och på kvällen spelade vi en omgång Ticket To Ride.

Och nu då?! Måndag. Back on track. Nutid. Jag är hemma i Hablingbo efter ännu en myzi dag med Emils familj. Sen jag kom hem hit till Hablingbo har jag ätit mat med familjen, pysslat och tagit hand om mig själv inför stundade nyårskväll. Snart välkomnar vi 2020. Helt galet, men oj så trevligt.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229