Tisdagen den 24e januari. Jag tänker inte be om ursäkt eller förklara. Inte heller kommer jag ge er, mig(?) ett nytt löfte gällande en "bra uppdatering". Näe... Det brukar aldrig bli riktigt bra.

I mer än 2månader har jag varit ifrån bloggen och det har hänt en hel del förstås. Jag har varit involverad i lucia. Sett innebandy, hockey, basket och (glädjande nog-) fotboll. Jag har fått ett till jobb och jag har fått en till sambo. Men framförallt har det hunnit vara jul och nyår! Ett nytt fantastiskt år har börjat.

Trots att vi bara är inne i första månaden på år 2017 vet jag med säkerhet att det kommer att bli ett händelserikt år. Den 9 juni kommer jag officiellt ha sagt hejdå till en trygghet och självklarhet; det vill säga skolan. Nu är det min tur att få se dörrarna öppnas framför mig och friiiiiii som en fågel flyga iväg. Spännande va? Jag vet inte. Samtidigt som jag ser på framtiden med höga förväntningar, är det också med en stor rädsla och oro... Men mer om det någon annan gång.

Här är jag iallafall igen!! Med fingrarna brinnandes på tangentbordet. DET om något tycker jag är spännande. Men vi får se hur länge lusten håller denna gång. Nu till det viktigaste i ett inlägg; Bilder.

...Luciarep och massa mysiga kvällar.

...Min bästis fick ta emot priset som "Gotlands bästa fotbollsspelare". Stolt.

...Julen som har passerat kan ha varit den bästa på länge. Hela familjen och släkten var hemma på ön och allting var bara så mysigt.

...Woho! Nyår! Vi, jag och mina tjejer, hade inga förhoppningar om att nyårskvällen skulle bli sådär fantastisk som många drömmer om. Men i varandras sällskap var det lycka rakt igenom. Bra start på 2017!

....Men den största och tydligaste förändringen i mitt liv är nog att hon här över har gjort entré. I början på året så flyttade alltså Vilma in hos mig. Allting gick så snabbt, och nu bor vi plötsligt här vägg i vägg och har våra speciella kodknackningar. En otroligt genuin och härlig människa som jag uppskattar så.

På återseende.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229