Ibland rinner tiden iväg innan man ens hinner reflektera över något. Senast jag skrev här var för två helger sen, fastän det känns som att det var igår. Töntigt va? Mm... Förra inlägget handlade om att jag var i Sthlm för att hälsa på familj. Since that har jag bara jobbat, gått på möten, jobbat lite till och sen vet jag egentligen inte vart tiden har tagit vägen. När man gick i skolan drömde man om livet som kom efter och man skulle: gå till jobbet - jobba- gå hem och vara helt ledig, men den goa känslan har jag inte riktigt känt än. Haha. Allting går i ett hela tiden och jag begriper inte riktigt vart tiden tar vägen. Det är både obehagligt och härligt på samma gång.


Men snart är det jul och jag har en mysig känsla inom mig. Det finns ingenting jag älskar mer än julen eller december månad. Det är dessutom första gången i mitt liv som jag 100% har min egna "riktiga" ekonomi och inte lever på ett svagt studiebidrag (+extrajobbs-lön). Så redan idag inköptes de tre första julklapparna. iiiiiiiih!!!!!

Summa summarum; Jag är lost i livet samtidigt som jag känner mig mer säker på mig själv och på livet än vad jag har gjort på många, många år. Kanske vänder livet äntligen? Äh, mer om det någon annan gång. Nu ska jag fortsätta stryka mening efter mening på min to-do-lista. Där blogga var en.

Ett flummigt inlägg kräver en opassande bild. Men den är fin och kärleksfull.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229