Hej och god fortsättning! Klockan är bara 06, men som varje morgon den senaste veckan är jag uppe med tuppen. Mina sömnrutiner är inte riktigt på plats än. Så jag tänkte fördröja tiden genom att berätta om mina juldagar...

JULAFTON. Det började med frukost hemma hos oss! Där serverades det (-som vanligt) flera olika sorters korvar, bröd, ostar, fil, bär, hemmagjord muesli osvosv. Sen var det pingisturnering på pingisrummet innan det var dags att bege sig mot fammo å faffa.

... Där äter vi julbord, tar emot klappar från tomten och sen ser vi Kalle Anka. Det känns lite fel att skriva det... Men det här var nog första året som jag inte riktigt hade lust att titta på Kalle Anka. De andra åren har jag varit genuint intresserad eller iallafall försökt att vara. I år va det trist. Sue me!

Och seeeeen åkte vi tillbaka till oss igen där mommo och moffa samt moster med familj väntade. Efter någon timmes vila var det dags för julbord igen, sen kom tomten igen, sen fikades det .... igen. Man bara äter och äter ha-ha. Vanligtvis sitter vi uppe till närmare midnatt och spelar spel och dricker någon god julöl, men just den här julen var alla (läs: framförallt jag) trötta så vi gick och la oss relativt tidigt istället.

JULDAGEN. Firandet fortsatte! Alla som var med på julaftonskvällen hade sovit vid oss, så morbror med familj, gammel mommo och mommos syster anslöt sig till sällskapet. Å gissa vad vi gjorde? Åt julmat förstås. Sen fikade vi och öppnade klappar. När jag var yngre fick jag massa klappar den här dagen också, men nu är jag vuxen och är med i julklappsspelet där vi lottar ut vem som ger 1 present till någon annan. Mycket trevligare så.

Sen eftermiddag skyndade jag och storebror oss in för att 1. fixa till oss 2. ta oss till de olika förfesterna. Jag startade kvällen hemma hos Amanda med ett härligt tjejgäng vilket va så hiiiiimla trevligt!! Och som pricken över i:et hade jag minst lika kul på Wisby Strand. Fan så kul det var att bara få krama om så många man gillar, få dansa med sina tjejer och jag var verkligen inne i ett lyckorus hela kvällen.

(Om ni undrar vad jag håller på med på den första bilden så skulle jag ta en bild till moster för att visa upp läppglanset jag fick av henne haha)

ANNANDAG JUL. Japp. Det tar aldrig slut. Dag 3 i julfirandet är det årlig släktträff och detta år var det hemma hos oss. Skönt tyckte jag då jag kunde smyga undan ibland när tröttheten tog över... Jag blir ännu konstant retad över de året som vi var hos pappas kusin och jag var så pass bakis att jag sov igenom heeela släkträffen. Haha. I år var jag iallafall lite piggare och det va mysiga timmar! På kvällen fick jag skjuts av farbror in till stan. Då la jag mig i Emils soffa och tänkte "mmmm vad mysigt, äntligen lite egentid". Det dumma va att jag somnade till och försov mig när jag skulle hämta upp Emil från båten. Schysst va ... :) Han har förresten varit i Dalarna hela julen och är hemma nu ett par dagar, för att sen åka tillbaka.

Och så kom torsdagen. En vanlig dag. Jag mötte upp Cassandra för en lunch där vi hann uppdatera varandra om saker å ting som hänt. När hon behövde gå till frisören så traskade jag hem till kusinerna för att säga hejdå en sista gång innan de åkte tillbaka till Stockholm. Kvällen var helt perfekt med min Emil <3 Vi beställde Surfers-mat och sen plöjde vi igenom hela serien "You" som precis kommit upp på Netflix. Tips, tips!

Summa summarum är jag såklart väldigt nöjd med alla dessa dagar!!! Även om jag saknar Sydney varje minut är jag så glad över att jag kom hem till julen. Men snart (efter nyår) spricker nog den här härliga mys-bubblan... Så det är dags för mig att börja fundera på: Vad händer nu?

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229