STOLT

Varför en bästis-helg sådär mitt i livet? Lite bara för att vi kan... Men också för att Tess varit i Stockholm nu de senaste dagarna och gjort polistesterna. Och tänka sig - hon klarade sig enda till slutet! Hon klarade allt! Nu väntar hon bara på "domen" och det faktiska antagningsbeskedet som kommer i december. Men så länge hon inte föll på drogtesterna så börjar hon studera polis till våren. WOW.

När Tess smsade och berättade hur bra det hade gått ringde jag stolt upp hotellet och bad dem ställa fram en flaska bubbel på vårt rum. MOS ligger ett stenkast bort, så efter att vi ätit lunch där, checkat in och åkt upp till rummet på våning 24 så la vi oss ner i sängarna med varsitt glas bubbel i sängarna.

Senare bytte vi om från myskläder -> finkläder och traskade upp till hotellets restaurang Brasserie X!

Tess beställde in moules frites och jag valde en fjällröding med potatis, vitvinsås och massa godsaker. Mumma!

Efter middagen gick vi upp på rummet igen för att byta om till de skönare kläderna, igen. Gick sedan ner till MOS och chockerades över att klädbutikerna fortfarande var öppna. Gina Tricot låg på vägen till matbutiken så vi gick in där en sväng. Tess hittade massa smått och gott och jag fick med mig en klänning. Kul! Glass, vatten och chips fick följa med oss hem från Ica. Vi åt och drack medan vi såg på kvällens avsnitt av Idol och sedan somnade vi efter en lång dag. Nu är klockan snart 09 och vi ska gå ner till frukostbuffén när som helst. Happy saturday!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229