Hej. I fredagsförmiddag bokade jag och Moa en airbnb i Palm Beach. Ett ställe som ligger 2h norr om Sydney-stad. Men det kändes betydligt längre än så... Inte för att tiden att ta sig hit va jobbig, utan för att det känns som att komma till en helt ny värld. Det är ett lugn härute i bushen som är svårt att hitta någonstans mitt inne i stan där vi bor vanligtvis.

Vi kom fram hit igår runt lunch. Då klev vi först av på fel hållplats men eftersom "orten" är så pass liten så var det bara en trevlig promenad från ena kusten till den andra kusten. När vi kom fram till stranden vi ville till så blåste det skönt och värmen var inte för tung, plus att vi nästan var ensamma. När vi legat där ett par timmar stoppade vi vid ett Fish and Chips-hak för att sen börja traska mot hemmet vi skulle bo i inatt. Vi visste inte att vår slutdestination var högst upp på en kulle så vi var inte riktigt beredda på den ansträngande promenaden som krävdes... Men när vi kom fram så insåg vi att det var värt det. Fantastisk utsikt över berg och hav, mysigt rum och häftiga djur precis utanför dörren. Sa till Moa "Nu vill jag ju bara hänga på rummet och utnyttja det här." Men vi tog det lugnt ett tag, duschade och bytte om, för att sen traska en annan väg ner igen. Fick tips av vår husvärd att det fanns trappor man kunde gå ner istället så vi gick där. Mellan djungel och bokstavligen heeeeelt makalösa hus. Jag har då aldrig sett på maken va. Där vill jag bo(ha sommarstuga) när jag blir stor :):)!

-Vi promenerade hela vägen upp till "Barrenjoey Head Lighthouse". Det var (återigen) en jobbigare promenad än vad vi väntade oss meeeen det var (än en gång) värt det. Att "the best view comes after the hardest climb" är konstaterat efter den här helgen. När solen gått ner gjorde vi också det. Sen fick vi ta en buss till närmsta matbutik där vi köpte på oss allt och lite till för att sen lyxa till det och ta en uber tillbaka. Båda 2 var överens om att vi inte ville gå trapporna i djungeln när det var mörkt ute. Hemma satte vi oss i soffan, såg på en fin film och åt allt gott som vi handlat hem.

<3 <3 <3 <3 <3 tacksam

Gillar

Kommentarer

majabark
,
Sluta😍😍😭😭😭nouw.com/majabark
CassIsabella
,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229