I fredags: Efter att jag sett (jobbat) en halvlek på Gutes match så åkte jag hem -> fixade till mig och skyndade mig sen till firandet. Hemma hos födelsedagsbarnet så låg min mobil mest inomhus på laddning medan vi var ute i partytältet. Därför är denna bild över typ den enda jag har från kalaset. Men jag tycker att den speglar helheten väldigt bra! Stämningen var allmänt glad och framförallt kändes Emma, födelsedagsbarnet, glad. Tillsammans med henne har jag i flera år längtat till våra födelsedagar, då jag fyller år exakt en vecka efter henne. När hon fyllde år i fredags fick jag upp ett minne på facebook från 2015 då vi firade att hon fyllde 17, lite yngre och med en glass i handen istället för ett glas vin. Gulligt tycker jag. En riktig guldtjej är hon iallafall och jag är glad över att jag fick fira ännu en födelsedag med henne.

Utgången i fredags var lika lyckad! Så jag vaknade upp igår, lördag, nöjd och utan någon ånger. Låg kvar i sängen/soffan ett bra tag innan jag pallrade mig till två fotbollsmatcher. Ska jag vara ärlig så såg jag väl inte jättemycket av matcherna utan njöt nog mest av sällskapet, ha-ha. Jag var mer sugen på en myskväll än en utekväll igår så jag och Emil var hemma hos hans familj; åt grillat och hejade på Benjamin i Eurovision.

Det känns helt knasigt att jag ska tillbaka till det vanliga jobbet och vardagen imorgon. Det känns som att det är "sommarlov". 

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229